Ανάπτυξη & Λόγος



"Ανάπτυξη & Λόγος"

Το κέντρο «Ανάπτυξη & Λόγος» λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κ. Φ. Τσιφτζή (Ειδική Παιδαγωγός- Υποψ. Διδακτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας)και της Φωτιάδου Αγάπης (Λογοθεραπεύτρια) παρέχει υπηρεσίες προσφέρει υπηρεσίες αξιολόγησης  και αποκατάστασης διαταραχών λόγου, συμπεριφοράς και μάθησης, μέσω ατομικών και ομαδικών παρεμβάσεων- προγραμμάτων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες του εκάστοτε παιδιού.
Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες αφορούν σε : πρώιμη παρέμβαση, διαταραχές επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας, μαθησιακές δυσκολίες- δεπυ, κοινωνικοποίηση- ένταξη (τόσο στο κοινωνικό όσο και στο σχολικό περιβάλλον), ΔΑΔ, νευρολογικές διαταραχές, αξιολόγηση μάσησης- κατάποσης
Σκοπός της αξιολόγησης (με τη χρήση σταθμισμένων τεστ) είναι η έγκυρη ανίχνευση δυσκολιών και η άμεση και πρώιμη αντιμετώπισή τους.

Η Ευχή περιλαμβάνει: Μια συνεδρία αξιολόγησης διαταραχών λόγου ή μάθησης (διάρκειας 50’) σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
Αρχική Αξία Υπηρεσίας: 40 ευρώ  | Αξία Ευχής: 13 ευρώ |  Έκπτωση: 67%
Όροι Ευχής
  1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών.
  2. Κάθε Ευχή ισχύει για 1 άτομο, και αφορά μία ατομική συνεδρία αξιολόγησης και ανάλυσης των αποτελεσμάτων διάρκειας  50 λεπτών.
  3. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής στο τηλέφωνο 2310-931.904 (Δευτέρα έως Παρασκευή 13μμ-21μμ ).
  4. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  5. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
  6. Η Ευχή έχει ισχύ για ένα μήνα.

Webly Logo

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα θεραπευτικά τμήματα, που υλοποιούνται από το κέντρο μας  είναι :

1. Λογοθεραπεία

Διαβάστε Περισσότερα

2. Πρώιμη παρέμβαση

Διαβάστε Περισσότερα

3. Ειδικό Παιδαγωγικό- Μαθησιακό (σε παιδιά και εφήβους)

Διαβάστε Περισσότερα

4.Συμβουλευτική γονέων


5.Προγράμματα γενίκευσης, όπως προετοιμασία του παιδιού για το δημοτικό, θεραπευτική συνοδεία στο σχολείο και κατ’ οίκον μαθήματα

6.Ψυχοπαιδαγωγική παρέμβαση

Μ. Αλεξάνδρου 45, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, 56224
Τηλέφωνο: 2310931904
Κινητό : 6973217805 / 6979 335 227

Σχόλια