Ανέλιξη | Φροντιστηριακός Οργανισμός



"Η επιτυχία σου ανήκει"

firstΤα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΑΝΕΛΙΞΗ ιδρύθηκαν από τους καθηγητές Νάτση Ιωάννη και Τιμπλαλέξη Κωνσταντίνο, οι οποίοι αξιοποιώντας την πολύχρονη εκπαιδευτική πείρα τους και με γνώμονα την αγάπη τους για το μαθητή κατάφεραν να δημιουργήσουν σε ένα πραγματικά σύγχρονο σπουδαστήριο τις προϋποθέσεις εκείνες που κάθε χρόνο εξασφαλίζουν την επιτυχία στους μαθητές τους.


Η ευχή περιλαμβάνει:
Ειδικές προσφορές για τους φίλους του MagicLamp

Όροι ευχής
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό ΕυχώνΑπαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
secΣε μας θα βρείτε 
Εφαρμογή συγκεκριμένης εκπαιδευτικής μεθοδολογίας, η οποία είναι προσανατολισμένη στον μαθητή και αποσκοπεί στην απόλυτη κάλυψη των μαθησιακών του αναγκών.

Εξατομίκευση της διδασκαλίας,

Ειδικά διαμορφωμένες εκδόσεις που με εύληπτο τρόπο καλύπτουν απόλυτα το γνωστικό αντικείμενο που καλούνται να εμπεδώσουν οι μαθητές κατά τη διάρκεια της χρονιάς

Συνεργασία με μια ομάδα έμπειρων και ικανών καθηγητών οι οποίοι με ενδιαφέρον, ευσυνειδησία, υπευθυνότητα και σε συνεργασία πάντοτε με τους γονείς, τους μεταλαμπαδεύουν τις απαραίτητες για την επίτευξη του στόχου τους γνώσεις.
Διαγωνίσματα:
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται τρεις κύκλοι επαναληπτικών διαγωνισμάτων εκτός ωρών διδασκαλίας με θέματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων που στόχο έχουν τόσο την επανάληψη όσο και την αντιμετώπιση δυσκολιών στο γνωστικό αντικείμενο
Πρόοδος ύλης:
Σωστή προετοιμασία σημαίνει οργάνωση της ύλης κατά τη διάρκεια της χρονιάς και έγκαιρη ολοκλήρωση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ουσιαστικής επανάληψης. Τα φροντιστήριά μας με μεθοδικότητα και προγραμματισμό ανταποκρίνονται στις παραπάνω απαιτήσεις και εξασφαλίζουν στους μαθητές τους ολοκληρωμένη και ουσιαστική προετοιμασία για τις εξετάσεις !!
stoixeia
Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων:
Βασικός παράγοντας για την πρόοδο του μαθητή είναι και η ουσιαστική συνεργασία του φροντιστηρίου με τους γονείς. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας τα φροντιστήριά μας οργανώνουν ενημερώσεις γονέων κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να παρουσιαστεί συνολικά το επίπεδο επίδοσης των μαθητών και να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην πρόοδο του μαθητή.
Τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και η εισαγωγή των μαθητών μας στις σχολές της επιθυμίας τους επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο το έργο που επιτελείται στα φροντιστήρια μας και αποτελούν για εμάς εφαλτήριο για ακόμη πιο συστηματική δουλειά !

Ανέλιξη | Φροντιστηριακός Οργανισμός

Αχαρνών 140 και Αμορίου 1, Αθήνα, 11251
Τηλέφωνο: 210 8816322
Fax: 210 8816246

Σχόλια