Αναστασόπουλος | Καυσόξυλα-Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός





"Καυσόξυλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς"

firstΗ πλούσια φωτιά στο τζάκι προσφέρει οικονομική θέρμανση,  γαλήνη, παρέα, χαλάρωση  της ψυχής και του σώματος. Μετατρέπει το χώρο σας σε ζεστό και απολαυστικό. Πέρα όμως της ηρεμίας τα καυσόξυλα χρησιμοποιούνται και ως καύσιμο θέρμανσης. Ο κόσμος, όχι μόνο στην Αθηνα, αλλά και την επαρχίας ξαναγυρνά στην καύση του ξύλου. Κάτι που σχεδόν το είχαμε χρησιμοποιούσαμε μόνο για αισθητικούς σκοπούς, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης που ποτέ δεν άφησε το καυσόξυλο ως πηγή θέρμανσης. Το μυστικό της επιτυχημένης φωτιάς είναι απλό: χρησιμοποιήστε σωστά ξύλα για τζάκι, κομμένα σε κατάλληλα μεγέθη και έχοντας μικρή περιεκτικότητα σε υγρασία. Εαν υπάρχει η δυνατότητα τότε φροντίζουμε να προμηθευόμαστε τα ξύλα για τζάκι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε φωτεινό και αεριζόμενο χώρο.

Η ευχή περιλαμβάνει:
Για τους φίλους του MagicLamp οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής
ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΟΥ
Eλιά 155 € /τόνος, 100/κυβικό
Πουρνάρι 155 € /τόνος  100/κυβικό
Αφρικάνικο 155 €/ τόνος 100/κυβικό
Δρυς 155 € /τόνος 100/κυβικό
Οξια 155 € /τόνος 100/κυβικό
Πεύκο 155 € /τόνος 100/κυβικό
Μπρικέτες - Πέλλετ 370€ / τόνος

Όροι ευχής
  1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών
  2. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.
  3. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  4. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή


yphresiesΕνημερωθείτε για το ποιά καυσόξυλα θα είναι κατάλληλα για εσάς ανάλογα με την χρήση που θα θέλατε. Στην Αθήνα, όπως και στις μεγάλες αστικές πόλεις η αγορά των καυσόξυλων αλλά και η φύλαξη τους σε κατάλληλο μέρος δεν είναι μια απλή υπόθεση σε σχέση με την επαρχία. Πρέπει να αγοράσουμε ξύλα όσο πιο νωρίς γίνεται, σε χώρο που αερίζεται επαρκώς, και τα ξύλα να είναι υψηλής απόδοσης εφάμιλλα των οικολογικών καυσόξυλων τις γνωστές μπρικέτες.
Για παράδειγμα άλλη ποικιλία ξύλα θα επιλέξετε για χρήση σε μπάρμπεκιου ενώ άλλη ποικιλία θα προμηθευτείτε εάν ενδιαφέρεστε μόνο για ξύλα για τζάκι. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για την καύση και απόδοση της ελιάς, οξιάς, πεύκου και δρυ. Υπάρχουν πολλές διαφορές από δέντρο σε δέντρο όσο αφορά την φλόγα που βγάζουν όταν καίγονται, την διάρκεια καύσης, τα κάρβουνα που αφήνουν μετά την καύση τους, το βάρος, εάν σκάνε όταν καίγονται και πολλά άλλα. Επίσης σημαντική διαφορά είναι η θερμογόνος δύναμη του κάθε ξύλου με πρωτοπόρο την ελάτη στις 4900 μονάδες ενώ ουραγός θα λέγαμε είναι η ελιά. Γενικά, εαν δεν αναζητούμε κάποια ιδιαίτερη χρήση μια μίξη από 2 ή 3 ποικιλίες θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης η ελάτη είναι από τα χαρισματικά
καυσόξυλα και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, όμως δύσκολα απαντάτε στην Αθήνα.
Καυσόξυλα Αθήνα σημαίνει συνετή χρήση στο καυσόξυλο, κατάλληλο μέγεθος και σχήμα καθώς και μικρή υγρασία. Τα παραπάνω θα σας εξασφαλίσουν την μέγιστη απόδοση, λίγους ρίπους και πολύ ικανοποίηση.
Στο κατάστημα "kausoksila anastasopoulos"  είμαστε στη διάθεση σας και να σας βοηθήσουμε ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή.
Τα καυσοξυλα έχουν μια σχετικά καθαρή, αποδοτική, ασφαλής πηγή θέρμανσης και υπάρχει σε αφθονία στη χώρα μας. Στις μέρες μας ο κόσμος καταφεύγει στα καυσόξυλα ως πηγή θέρμανσης. Το κράτος βλέπει πάλι τα ταμεία να μην γεμίζουν και αρχίζει τις συστάσεις για την αιθαλομίχλη. Σωστή είναι η συνετή χρήση, η αλλαγή τζακιών σε ενεργειακά ώστε να μην πηγαίνει χαμένη η παραγόμενη ενέργεια. Καυσοξυλα Αθηνα σημαίνει πολύ απόδοση, μικρός χώρος για αποθήκευση, λίγοι ρύποι. Με σωστή κάυση (πλήρη) που επιτυγχάνεται με ενεργειακά τζάκι το ποσοστό παραγόμενων ρύπων μειώνεται πάνω από 80%.
Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τα δικά  καυσοξύλα και κάρβουνα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.
Διανέμουμε και τοποθετούμε  καυσόξυλα σε όλη την Αθήνα δωρεάν με επίμελεια από έμπειρους συνεργάτες μας.
Επίσης σε εμάς θα βρείτε καστανόχωμα, ζωοτροφές, είδη μπάρμπεκιου πέλλετ, σόμπες ξύλουκαι μπρικέτες.
Εκμεταλλευτείτε την δωρεάν μεταφορά καυσοξύλων σε όλη την Αθήνα και εμπιστευτείτε τη δική μας ποιότητα καυσοξύλων σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.
metafora

Τατοΐου 78, Αχαρνές- Αθήνα, 13677
Τηλέφωνο: 210 2476850
Κινητό : 6938442356

Σχόλια