Αντωνόπουλος Αριστείδης | Μονώσεις Ταρατσών


Η τεράστια πείρα της στο χώρο των μονώσεων είναι η εγγύηση σας για κάθε είδους μόνωση. Αναλαμβάνουμε θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανοποιήσεις, αποκατάσταση ζημιών από σεισμούς, ανακαινίσεις παλαιών οικοδομών και πολλές άλλες ειδικές κατασκευές. Επίσης, διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία μονωτικών υλικών, όλων των εταιρειών.


Η ευχή περιλαμβάνει :
Ειδικές τιμές για τους φίλους του MagicLamp. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Όροι ευχής

1.      Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών
2.      Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.
3.      Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
4.      Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
5.      Η Ευχή έχει ισχύ για ένα μήνα.
Σας προτείνουμε τη θερμομόνωση, τις ρύσεις και την στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τα πιο ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά που χρησιμοποιούνται στο χώρο των μονώσεων.
Τα μονωτικά υλικά που εφαρμόζονται από εμάς έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα την πλήρη θερμομόνωση του κτιρίου και την απόλυτη στεγανοποίηση της επιφάνειας.
Οι μονώσεις ταρατσών και κτιρίων αποτελούν την ιδανικότερη λύση εξοικονόμησης ενέργειας και ταυτόχρονα άμεσης απόσβεσης του κεφαλαίου που θα δαπανηθεί για την υλοποίησή τους.
Ειδικά οι μονώσεις ταρατσών χρειάζονται πολύ προσοχή όσο αφορά τα υλικά και την εφαρμογή τους.yp
Η σημασία της σωστής μόνωσης μίας κατασκευής είναι τόση που θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είναι δυνατό να ξοδέψει κανείς πολλά για μόνωση.
Η σωστή επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες του συγκεκριμένου τμήματος της οικοδομής που πρόκειται να προστατευθεί. Η κατασκευή μίας οικοδομής απαιτεί διαφορετικού είδους μονώσεις που κατασκευάζονται σε διαφορετικές φάσεις.
all


Σπετσών 17-19, Αθήνα, 11362
Τηλέφωνο: 2108818030
Κινητό : 6945612814

Σχόλια