Αλουμινυάλ | Ιωάννης Φουντόπουλος




"Εγγυόμαστε για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας"

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1987 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό της εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητά της, καθώς επίσης και για την ποιότητα και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.



Η ευχή περιλαμβάνει 
Ειδικές προσφορές για τους φίλους του MagicLamp
Όροι ευχής
  1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών
  2. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.
  3. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  4. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
  5. Η Ευχή έχει ισχύ για ένα μήνα.
Επισκευάζουμε τα παλιά σας κουφώματα οποιουδήποτε τύπου (Αλουμινίου, Ξύλινα, PVC ) διαθέτοντας μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και προτάσεων.
Επίσης κάνουμε τοποθετήσεις , αντικαταστάσεις ρολών ασφαλείας, τζαμιών και κουφωμάτων. Δημιουργούμε ένα περιβάλλον ήσυχο και ασφαλές για εσάς και την οικογένεια σας .Δουλεύουμε με το ενεργειακό πρόγραμμα CE και παρέχουμε εγγύηση κουφομάτων 4 χρόνια. Εμπιστευτείτε μας και δεν θα βγείτε χαμένοι .Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 8254064 | 6944 745004 ή επισκεφτείτε την σελίδα μας www.aluminial.gr .


Παροχές

Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα
Πόρτες - Εισόδου | Μπαλκονόπορτες Παράθυρα - Ανοιγόμενα | Χωνευτά | Επάλληλα | Ανασυρόμενα Κάγκελα Σκέπαστρα - Στέγαστρα Ειδικές κατασκευές Τζάμια - Κρύσταλλα -Αλαιξίσφαιρα ΔιάτρηταΡολά ασφαλείας 
Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά, μέσω του διαδικτύου, προσδοκώντας να δώσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας.banner
Επιπλέον μπορείτε να μας βρείτε
Υποκ. Α':  Ίου 7-9, Αθήνα  και   Υποκ. Β': Ηλέκτρας 9, Περιστέρι


Αριστοτέλους 163, Αθήνα, 11251
Τηλέφωνο: 210 8254064
Κινητό : 6944 745004

Σχόλια