Κινητό πάχους μόλις 6,18 χιλιοστών είναι η «απάντηση» των Κινέζων στο iPhone



Πριν καν δει κανείς πώς λειτουργεί, αυτό το κινητό τηλέφωνο κερδίζει τις εντυπώσεις. Γιατί η συγκεκριμένη δημιουργία των Κινέζων αποτελεί το πιο λεπτό smartphone που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Και ελπίζουν πως αυτό και μόνο το χαρακτηριστικό του θα τους βοηθήσει να δώσουν την «απάντησή» τους στα iPhone.

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το παρουσίασε στη Σιγκαπούρη η εταιρία Huawei και έχει πάχος μόλις 6,18 χιλιοστά, ενώ ακόμη και η τιμή του Ascend P6 (449 ευρώ) είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε σύγκριση με το iPhone5.

Το εν λόγω μοντέλο χρησιμοποιεί λειτουργικό Android και έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,5 GHz ενώ διαθέτει δύο κάμερες: Η μία κάμερα, ανάλυσης 8 megapixel, είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ η άλλη, τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος, ανάλυσης 5 megapixels «υπόσχεται» στους χρήστες υψηλής ανάλυσης «φωτογραφίες – πορτραίτα».

Η οθόνη του είναι 4,7 ιντσών ενώ ζυγίζει 120 γραμμάρια. Ο αποθηκευτικός της χώρος φτάνει τα 8 GB ενώ η συσκευή υποστηρίζει microSD cards χωρητικότητας 32 GB.

Διαβάστε περισσότερα
Πηγή:www.iefimerida.gr

Σχόλια