Sport Bild: Τσέλσι και Λίβερπουλ μονομαχούν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Δύο κορυφαίοι αγγλικοί σύλλογοι διεκδικούν σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Sport Bild τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Πρόκειται για την Τσέλσι και την Λίβερπουλ, οι οποίες φέρονται διατεθειμένες να πληρώσουν τη ρήτρα των 22,5 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Παπαδόπουλου με τη γερμανική Σάλκε.

Ο 21χρονος Έλληνας, που παίζει στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού χαφ, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016 με τη Σάλκε, το οποίο λύνεται όμως αυτόματα με την πληρωμή της προβλεπόμενης ρήτρας. Πάντως ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Χορστ Χελντ, δήλωσε ότι ο Παπαδόπουλος βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας, «αν και υπάρχουν πολλοί σύλλογοι, που ενδιαφέρονται γιαυτόν».

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο, οπότε είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατό του, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες, ότι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει η Μάντσεστερ Σίτι.

Να σημειώσουμε, ότι στον πάγκο της Τσέλσι θα κάθεται από την επόμενη σεζόν ο Μουρίνιο, ο οποίος σχεδιάζει ήδη τις μεταγραφικές κινήσεις του λονδρέζικου συλλόγου. Άρα, μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Παπαδόπουλου στην Τσέλσι θα αποτελούσε πρόταση του πορτογάλου προπονητή προς την διοίκηση της Τσέλσι.

Μεταγραφικά σενάρια κυκλοφορούν όμως και για έναν άλλον έλληνα ποδοσφαιριστή της Μπουντεσλίγκα. Σύμφωνα και πάλι με την Sport Bild, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα μεταγραφεί από την Βέρντερ Βρέμης στη Μπάγιερ Λεβερκούζεν. Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ακόμη συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τη Βέρντερ Βρέμης, όμως οι συζητήσεις μεταξύ του τωρινού συλλόγου του και της Λεβερκούζεν βρίσκονται «σε πολύ προχωρημένο στάδιο».

Οι «ασπιρίνες» της Μπάγερ Λεβερκούζεν φέρονται πρόθυμες να πληρώσουν για τον Παπασταθόπουλο περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης μπορούν να του προσφέρουν συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται μία ανάσα από τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία Γερμανίας και δεν έχει καμμία τέτοια προοπτική.
ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια