Απέτυχε το μιούζικαλ των Spice Girls


«Viva forever» προτρέπει το μιούζικαλ των Spice Girls, αλλά η θεατρική παραγωγή που ανέβηκε στο θέατρο Πικαντίλι του Λονδίνου κατεβαίνει πρόωρα. Οι παραγωγοί του σόου ρίχνουν αυλαία στις 29 Ιουνίου έπειτα από έξι απογοητευτικούς μήνες. Παρά τις όποιες τονωτικές ενέσεις, «δεν καταφέραμε να κάνουμε το μιούζικαλ να δουλέψει», δηλώνει η παραγωγός του Τζούντι Κρέιμερ. Το «Viva forever» βασίζεται στα τραγούδια του γκρουπ, ενώ η ιστορία του μιλάει για ένα όμορφο ταλαντούχο κορίτσι και τις φίλες της που μπλέκουν στα γρανάζια της τηλεόρασης και της σόουμπιζ με φανερές επιπτώσεις στις σχέσεις τους.

5,5 εκατ. ευρώ για τον Λεζέ της Μαντόνα
Στη διπλάσια τιμή απ' ότι τον αγόρασε πούλησε η Μαντόνα τον πίνακα «Τρεις γυναίκες σε κόκκινο τραπέζι» (φωτογραφία) του κυβιστή Φερνάν Λεζέ, έργο του 1920, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την εκπαίδευση θηλέων στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Η απόκτηση του πίνακα το 1990 είχε κοστίσει στη Μαντόνα 2,6 εκατ. ευρώ και τώρα πωλήθηκε από τους Σόθμπις της Νέας Υόρκης 5,5 εκατ. ευρώ. Το ποσό θα διατεθεί στο ίδρυμα Ray of Light της ποπ σταρ.
ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια