Magic Lamp : Η ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της Παραγωγής και διαφήμισης



Magic Lamp : Η ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της Παραγωγής και  Διαφήμισης

Με γοργά σταθερά βήματα η Magic Lamp έχει εισχωρήσει δυναμικά πρωτότυπα παραμυθένια στον χώρο της παράγωγης και διαφήμισης. Ο στόχος της από τα πρώτα μόλις βήματα φαίνεται ξεκάθαρος, ήρθε στο χώρο για να μείνει, να ξεχωρίσει να μαγέψει καταναλωτές και επαγγελματίες.

Η Αρχική ιδέα στην αρχή ήταν να δημιουργηθεί  μια ιστοσελίδα www.magiclamp.gr  που ο επαγγελματίας θα κάνει μια απλή καταχώρηση άλλα να έχει το δικαίωμα να βάζει απεριόριστες προσφορές χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πελάτες που θα προσελκύσει η Magic Lamp σε αυτόν.Είσαι Επαγγελματίας;
«Σαν επιχειρηματίας θα ονειρευόμουν να διαφημίσω την  επιχείρηση  μου  σε site, επαγγελματικούς οδηγούς, έντυπα, εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση και πολλά άλλα μέσα. Θα ήθελα όμως και όλα αυτά να γίνουν με μηδενικό κόστος.»

Ενώ παράλληλα και ο καταναλωτής θα μπορεί να πραγματοποιεί κάθε του ανάγκη επιθυμία βλέποντας την προσφορά (Ευχή) που άμεσα θα έχει δικαίωμα να μπει να την υλοποιήσει. Είσαι Καταναλωτής;
«Σαν καταναλωτής θα ονειρευόμουν ανά πάσα στιγμή να καλύπτω την κάθε μου ευχή και  ανάγκη,  εύκολα  και  άμεσα,  στην  καλύτερη  δυνατή  τιμή,  είτε  είμαι  σπίτι,  είτε δουλεύω στο γραφείο, είτε πίνω καφέ στην παραλία...»

Τα πρώτα βήματα πρωτοποριακά, παράξενα, ριψοκίνδυνα, δύσκολα… Ξεκινάει να δημιουργείται το Web Magic Lamp Radio και παράλληλα να γίνονται τα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής που έκλεψε τις εντυπώσεις και γενικότερα προκάλεσε!!! Tο «Επιθυμίες στο παρά 5» που μεταδιδόταν τηλεοπτικά αρχικά στο Channel 9 μετά στο Extra Channel και στη συνέχεια παράλληλα και στο κανάλι Zoom.

Το επόμενο βήμα τηλεοπτικά μια νέα εκπομπή «Επιχειρείν αλά Ελληνικά» που αναδείκνυε τις επιχειρήσεις άλλα και τους επαγγελματίες που εξελίχθηκε στο «Greece Economy Crisis» Με ύφος δημοσιογραφικό, ερευνητικό και πρόσωποκεντρικό προβάλλοντας  απλούς πολίτες ,κοινωνικούς φορείς, δράσεις άλλα και διάσημους μέσα από την ανάδειξη της Ελλάδας και των τοπικών περιοχών.

Άλλες Δράσεις... Νέες μεγάλες συνεργασίες με τρανταχτά ονόματα της αγοράς από τον κάθε χώρο άλλα και συνεργασίες με μεγάλους διοργανωτές Εκθέσεων . Ακόμη ξεκίνησε φιλανθρωπικές δράσεις και χορηγίες σε πολιτιστικές δράσεις άλλα και σε νέους ανθρώπους σε σχολειά γυμνάσιου με σκοπό να βοηθήσει στην διάκριση τους στην Ελλάδα και εξωτερικό  μια πρόσφατη προσπάθεια είναι σε μια ομάδα γυμνάσιου που αποτελείται από τους: Νίκος Ξιφαράς, Δημήτρης Τσεσμελής,Γιώργος Κεφάλας, Νίκος Καρανικόλας, Νικολέττα Σκρέμπου και Γιώργος Κρητικός να διακριθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό στο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα F1 in schools.. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας από 9 έως 19 ετών με βασικό σκοπό να τους εμπνεύσει στη χρήση νέων τεχνολογιών και να τους εισάγει με δημιουργικό τρόπο στο μαγικό κόσμο της επιστήμης και των συναρπαστικών εφαρμογών της.Το πρόγραμμα υλοποιείται για τρίτη φορά στην Ελλάδα, στο εξωτερικό όμως, υπάρχει μία παράδοση 12 ετών με αποτέλεσμα να υπάρχουν:
  • 38 χώρες που εφαρμόζουν το πρόγραμμα
  • 20.000 σχολικές μονάδες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό
  • 360.000 μαθητές που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό
  • 20 εκατομμύρια μαθητές που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα του διαγωνισμού  


Υπηρεσίες και Δυνατότητες του Magic Lamp:

1.    Τηλεοπτική διαφήμιση Επιχειρήσεων σε Τηλεοπτικά Κάναλια.
2.    Διαφήμιση  Επιχειρήσεων μέσω WEB RADIO.
3.    Διαφήμιση  Επιχειρήσεων μέσω WEB TV.
4.    Διαφήμιση  Επιχειρήσεων μέσω INTERNET
5.    Διαφήμιση  Επιχειρήσεων μέσω FACEBOOK
6.    Διαφήμιση  Επιχειρήσεων μέσω YOUTUBE
7.    Διαφήμιση  Επιχειρήσεων μέσω TWITTER
8.    Διαφήμιση  Επιχειρήσεων μέσω GOOGLE
9.    Διαφήμιση  Επιχειρήσεων μέσω ΕΝΤΥΠΩΝ
10. Διαφήμιση  Επιχειρήσεων με PROMOTION
11. Διαφήμιση  Επιχειρήσεων με EMAILS MARKETING
12. Διαφήμιση  Επιχειρήσεων σε LIVE EVENTS
13. Διαφήμιση  Επιχειρήσεων μέσω Ενημερωτικό BLOG
14. Δημιουργία Ραδιοφωνικών Spot
15. Δημιουργία Video Spot
16. Δημιουργία διαφημιστικών έντυπων, φυλλαδίων
17. Δημιουργία Logos
18. Διανομή Φυλλαδίων, Έντυπων
19. Δημιουργία Περίπτερου για Εκθέσεις (τεχνικά & Εικαστικά)
20. Διοργάνωση- Διαφήμιση Εκθέσεων & Εκθετών
21. Τηλεοπτικές Παράγωγες.



Τελικά τι είναι  Magic Lamp; Ο διαφημιστικός μου συνεταίρος; Ο τρόπος για να αυξήσω τα κέρδη μου ως επαγγελματίας; Ο μέθοδος για να εξασφαλίσω οικονομικό όφελος σαν επαγγελματίας ή σαν καταναλωτής;  Νομίζω πως Magic Lamp, είναι το παραμύθι που θα μου πραγματοποιεί κάθε επιθυμία, κάθε Ευχή μου! Το όνειρο  κάθε  καταναλωτή  και  ταυτόχρονα, το όραμα κάθε  Επαγγελματία! Ο μαγικός κόσμος των επιθυμιών μου! Το δικό μου Μαγικό Λυχνάρι! Ένας ζωντανός  μηχανισμός,  που ζει με τον δικό μου παλμό με τον δικό μου ρυθμό, με την δική μου φαντασίωση! 

Σχόλια