Life Shop-Βιολογικά προϊόντα




                                            "Φυσικός τρόπος Ζωής..."

Με εμπειρία άνω των 30 ετών και την εξειδίκευση σε προβλήματα υγείας, ο Διαιτολόγος - Διατροφολόγος του Life Shop είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψει πώς, για εσάς, η σωστή Διατροφή θα γίνει Φυσικός τρόπος Ζωής!
Έχοντας ως επίκεντρο τον κάθε άνθρωπο, ως ξεχωριστή και μοναδική περίπτωση, κινούμαστε με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του μέσα από την καθημερινότητά του.
Προληπτική και Θεραπευτική Διατροφή  και εξειδικευμένες συμβουλές για Αθλητές, Καλλιτέχνες και ανθρώπους με ιδιαίτερες ανάγκες.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του Life Shop είναι εδώ για να σας οδηγήσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε!
Στο Life Shop θα μάθετε τί σημαίνει Φυσικός τρόπος Ζωής!


Η Ευχή περιλαμβάνει: Φίλτρο πόσιμου νερού ΑΜΕΡΙΚΗΣ από τα καλύτερα στον κόσμο.
Τοποθετείται εύκολα σε κάθε τύπο βρύσης.
Αφαιρεί 97% το χλώριο, 100% τα Στερεά Σωματίδια (χώματα, σκουπίδια, σκουριά), Μικρόβια, Βαριά Μέταλλα, Φυτοφάρμακα & Τοξικά, Εξαφανίζει την δυσάρεστη γεύση & οσμή.
Δώρο μαζί με την συσκευή 2 Φίλτρα Νερού!
Αποστολή στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 2105316256
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕIΛΕΤΕ
  • ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ στο 2105316256 Δευτέρα έως Σάββατο Πρωί 9:00πμ έως 2:00μμ, Απόγευμα 6:00μμ έως 9:00μμ Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή ( ή ελάτε σπό το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ με FAX: 2105316256 (24 ώρες)
  • ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ με E-mail: lifeshop@otenet.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)
Αξία Ευχής: 45€
Στο Life Shop μπορείτε να βρείτε:
  • Βιολογικά Προϊόντα
  • Φυσικά συμπληρώματα Διατροφής
  • Βιταμίνες
  • Βότανα
  • Φυτικά Καλλυντικά
  • Φίλτρα πόσιμου Νερού
  • Συμβουλές Διαιτολόγου - Διατροφολόγου

Φίλτρα Πόσιμου Νερού Αμερικής

Γνωρίζετε ότι το νερό:
Χαρακτηρίζεται σαν η πιο βασική και αναγκαία τροφή;
Μετά τον αέρα είναι το πιο βασικό στοιχείο για την επιβίωση του ανθρώπου;
Αποτελεί το 70-80% του σώματος και μας εξασφαλίζει υγεία και ομορφιά;
Συνιστάται από τους γιατρούς να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια ημερησίως;
Δώστε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας, τουλάχιστον για το ΝΕΡΟ που ΠΙΝΕΤΕ και ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ, το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
Λίγα λόγια για τα Φίλτρα Νερού του Life Shop
Τα ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ του Life Shop σας προσφέρουν αυτό το ΝΕΡΟ με τη μεγαλύτερη εγγύηση, την καλύτερη ποιότητα και το χαμηλότερο κόστος.
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!
ΕΧΟΥΝ:
  • ΠΡΟΦΙΛΤΡΟ: για όλα τα στερεά όπως: ΧΩΜΑΤΑ, ΛΑΣΠΗ, ΒΡΩΜΙΑ, ΣΚΟΥΡΙΕΣ κ.λ.π.
  • ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ φαρμακευτικό ΑΝΘΡΑΚΑ και ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ που παρακρατούν ΧΛΩΡΙΟ, ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΤΟΞΙΚΑ και ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ όπως: ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΙΝΕΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ, ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ κ.λ.π. ενώ αφήνει να πιούμε τα χρήσιμα στοιχεία του νερού, όπως: μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία κ.λ.π.
Τοποθετείται σε ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΒΡΥΣΗΣ σε λίγα λεπτά, εύκολο στην εγκατάσταση και συντήρηση. Τα ανταλλακτικά ΦΙΛΤΡΑ διαρκούν 3-16 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα του νερού το μοντέλο και τη χρήση. Αντικαθίσταται πολύ εύκολα και πωλείται (από εμάς) με ένα τηλεφώνημά σας σε όλη την Ελλάδα. Σε όλες τις συσκευές παρέχεται εγγύηση 1 χρόνου, και για όλα τα προϊόντα  διαθέτουμε ανταλ/κά για service.
To ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ του ΝΕΡΟΥ στο Σπίτι είναι το πιο ΑΣΦΑΛΕΣ γιατί το νερό του δικτύου της πόλης ή τα εμφιαλωμένα των εταιριών δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Για να ξέρεις λοιπόν τί νερό πίνεις. ΦΙΛΤΡΑ πόσιμου νερού από το Life Shop νέας τεχνολογίας.
ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ: NSE Εθνικός Οργανισμός Υγιεινής της ΑΜΕΡΙΚΗΣ, από ΕΥΡΩΠΗ και ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ!
Τί είναι τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ;

Προϊόντα βιολογικής γεωργίας (βιολογικά προϊόντα) είναι τα προϊόντα που για την παραγωγή τους έχουν εφαρμοστεί κανόνες που έχουν καθοριστεί από την κοινοτική και εθνική νομοθεσία.
Σκοπός των κανόνων αυτών είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η διατήρηση ή και την αύξηση της ευφορίας και της βιολογικής δραστηριότητας του εδάφους, καθώς και η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για τη διατήρηση της αλληλεξάρτησης μεταξύ του εδάφους με τα φυτά, των φυτών με τα ζώα και των ζώων με το έδαφος. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να επιτευχθούν χωρίς την προσφυγή σε παράγοντες παραγωγής εξωτερικής προέλευσης.

Γιατί να προτιμήσουμε τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ;
Τα βιολογικά προϊόντα είναι ασφαλή τρόφιμα, καθώς ελέγχονται καθ' όλα τα στάδια της αγροδιατροφικής αλυσίδας, από το χωράφι έως το ράφι των καταστημάτων, πριν φτάσουν στο τραπέζι μας. Δεν περιέχουν επιβλαβείς για την υγεία και το περιβάλλον χημικές ουσίες, όπως ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα ή χημικά λιπάσματα ενώ η χρήση ιονίζουσας ακτινοβολίας κατά την επεξεργασία των προϊόντων, δεν επιτρέπεται. Η ακτινοβόληση καθώς και άλλες διεργασίες, δεν επιτρέπονται. Έχουν λιγότερα πρόσθετα, καθώς, πολλά πρόσθετα που είναι επικίνδυνα για την υγεία δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται στα βιολογικά προϊόντα. Δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά καθώς στην βιολογική γεωργία δεν επιτρέπεται η χρήση συστατικών από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Χρήσιμες πληροφορίες:
Ιστορική Εξέλιξη Βιολογικών Προϊόντων
Η προέλευση της ανάδειξης ενός νέου τύπου γεωργικής παραγωγής: τα διάφορα ρεύματα σκέψης
Η βιολογική γεωργία είναι κατάληξη μιας σειράς μελετών και το αποτέλεσμα της ανάπτυξης διαφόρων εναλλακτικών μεθόδων γεωργικής παραγωγής που ξεκίνησαν, από την αρχή του αιώνα, ουσιαστικά, στη Βόρεια Ευρώπη.
Θα πρέπει ιδίως να αναφερθούν εδώ τρία ρεύματα σκέψης:
Η βιοδυναμική γεωργία, που εμφανίστηκε στη Γερμανία, με την ώθηση του Rudolf Steiner,
Η οργανική γεωργία (organic farming), που είδε το φως στην Αγγλία χάρη στις απόψεις που ανέπτυξε ο Sir Howard στην Γεωργική του Διαθήκη (1940),
Η βιολογική γεωργία, που αναπτύχθηκε στην Ελβετία, από τους Hans Peter Rusch και H. Muller.
Αυτά τα διάφορα κινήματα θεωρούσαν ουσιαστικό, με ορισμένες αποχρώσεις, τον δεσμό ανάμεσα στην γεωργία και τη φύση καθώς και τον σεβασμό των φυσικών ισορροπιών και απείχαν επομένως από μια προσέγγιση της γεωργίας, που επιδίωκε την μεγιστοποίηση στις αποδόσεις μέσω πολλαπλών παρεμβάσεων με διάφορες κατηγορίες συνθετικών προϊόντων.
Παρά την ύπαρξη και την ισχύ αυτών των ρευμάτων σκέψης, η βιολογική γεωργία έμεινε για πολύ καιρό σε εμβρυακή κατάσταση.
Β. Ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας
Καθόλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄50, η βασική προτεραιότητα της γεωργίας ήταν να ικανοποιεί, με μια σημαντική αύξηση της γεωργικής παραγωγής, τις άμεσες ανάγκες σε τρόφιμα και να αυξάνει τον βαθμό αυτάρκειας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.
Είναι κατανοητό επομένως ότι η βιολογική γεωργία δυσκολεύθηκε πολύ να επιτύχει, στο πλαίσιο αυτό, ευνοϊκή απήχηση.
Αντίθετα, το τέλος της δεκαετίας του ΄60 και κυρίως η δεκαετία του ΄70, αντιστοιχούν στην ανάδειξη μιας σημαντικής συνειδητοποίησης σε επίπεδο της προστασίας του περιβάλλοντος, στην οποία η βιολογική γεωργία θα μπορούσε να δώσει την κατάλληλη απάντηση.
Νέοι σύνδεσμοι δημιουργούνται, συγκεντρώνοντας παραγωγούς, καταναλωτές και άλλα άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για την οικολογία και για μια περισσότερο στενά συνδεδεμένη με τη φύση, ζωή.
Η βιολογική γεωργία ανθίζει, ωστόσο, πραγματικά, στη διάρκεια της δεκαετίας του ΄80, εφόσον αυτός ο νέος τρόπος παραγωγής και το ενδιαφέρον των καταναλωτών γι’ αυτά τα προϊόντα συνεχίζουν να αναπτύσσονται όχι μόνο στο μεγαλύτερο μέρος των Ευρωπαϊκών χωρών αλλά και σε άλλες χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Ιαπωνία.
Παρατηρούμε στην περίπτωση αυτή, μια σημαντική αύξηση του αριθμού παραγωγών και την έναρξη πρωτοβουλιών στον τομέα της μεταποίησης και εμπορίας των βιολογικών προϊόντων.
Αυτό το ευνοϊκό πλαίσιο για την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας οφείλει σε μεγάλο βαθμό την προέλευσή του στην σταθερή φροντίδα των καταναλωτών να τους προσφέρονται ασφαλή προϊόντα τα οποία πρέπει να παράγονται με μεθόδους παραγωγής που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον.
Παράλληλα, οι επίσημες διοικητικές υπηρεσίες αναγνωρίζουν σιγά σιγά την βιολογική γεωργία εντάσσοντάς την στα θέματα έρευνάς τους και αποκτώντας νομοθεσίες για τον τομέα (π.χ. στην Αυστρία, τη Γαλλία, τη Δανία).
Επιπλέον αρχίζουν να χορηγούνται επιδοτήσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, από ορισμένα κράτη μέλη, υπέρ αυτού του τύπου γεωργίας.
Παρά τις προσπάθειες αυτές, η βιολογική γεωργία παραμένει, ωστόσο και στη διάρκεια αυτής της περιόδου, ελλειμματική λόγω της έλλειψης αναγνωρισιμότητας.
Πράγματι αφενός μεν, βασιλεύει μια κάποια σύγχυση στα μάτια των καταναλωτών όσον αφορά τη σημασία της ίδιας της έννοιας της βιολογικής γεωργίας και των περιορισμών που η τελευταία αυτή επιβάλλει.
Η αιτία της σύγχυσης αυτής βρίσκεται ουσιαστικά στην ύπαρξη διαφόρων σχολών και διαφορετικών φιλοσοφιών, στην έλλειψη εναρμόνισης των χρησιμοποιουμένων ορολογιών, στην ετερογενή παρουσίαση των προϊόντων, στο αμάλγαμα που πραγματοποιείται ανάμεσα σε βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ποιότητας, φυσικά προϊόντα, κλπ.
Η απατηλή χρησιμοποίηση των ενδείξεων που αναφέρονται σ’ αυτόν τον τρόπο παραγωγής συμβάλλει επίσης στην ενίσχυση αυτής της σύγχυσης.
Γ. Επίσημη αναγνώριση και νομοθετική ρύθμιση της βιολογικής γεωργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Υπό αυτές τις συνθήκες, η θέσπιση ενός νομοθετικού πλαισίου φάνηκε ως το μέσον το οποίο θα επέτρεπε στην βιολογική γεωργία να βρει τη θέση της, κατά αξιόπιστο τρόπο, στην αγορά.
Μια σημαντική νομοθετική ρύθμιση, ο Καν. (ΕΟΚ) 2092/91, εγκρίθηκε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.
Η κίνηση αυτή, επίσημης αναγνώρισης της βιολογικής γεωργίας επεκτάθηκε στη συνέχεια σε διάφορες άλλες χώρες και ακολουθήθηκε από πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο.
Δ. Η διεθνής αναγνώριση της βιολογικής γεωργίας
Η IFOAM (Διεθνής Ομοσπονδία Κινημάτων Οικολογικής Γεωργίας) θέσπισε, τον Νοέμβριο του 1998, τις Γενικές προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας και της μεταποίησης.
Η IFOAM δημιουργήθηκε το 1972 και συγκεντρώνει τις ενδιαφερόμενες οργανώσεις απ’ όλο τον κόσμο στην παραγωγή, την πιστοποίηση, την έρευνα, την εκπαίδευση και την προώθηση της βιολογικής γεωργίας. Οι Γενικές προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας και της μεταποίησης που δημιούργησε δεν είναι υποχρεωτικές, αλλά αποτελούν οπωσδήποτε έναν τρόπο σκέψης, εφόσον συνθέτουν τη σημερινή κατάσταση των μεθόδων παραγωγής και μεταποίησης των βιολογικών προϊόντων.
Η IFOAM δημιούργησε επιπλέον μια περιφερειακή ομάδα για την Ευρωπαϊκή Ενωση, προκειμένου να διατηρήσει με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έναν διάλογο σχετικά με την ανάπτυξη του τομέα της βιολογικής γεωργίας.
Τον Ιούνιο του 1999, η επιτροπή του Codex Alimentarius (Κώδικας Τροφίμων) ενέκρινε τις κατευθυντήριες γραμμές που αφορούν την παραγωγή, τη μεταποίηση, τη σήμανση και την εμπορία των τροφίμων που προέρχονται από τη βιολογική παραγωγή. Οι οδηγίες αυτές καταρτίζουν τις αρχές της βιολογικής παραγωγής σε επίπεδο της γεωργικής εκμετάλλευσης, της προετοιμασίας, της αποθήκευσης, της μεταφοράς, της επισήμανσης και της εμπορίας των βιολογικών προϊόντων.

Από το 1999, ο FAO θέσπισε επίσης ένα πρόγραμμα εργασίας στον τομέα της βιολογικής γεωργίας, στόχος του οποίου είναι ουσιαστικά η ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας στις αναπτυσσόμενες χώρες.
ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Να παράγει τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας σε επαρκή ποσότητα.
Να αλληλεπιδράσει με εποικοδομητικό και ζωτικό τρόπο με όλα τα φυσικά συστήματα και κύκλους.
Να ενθαρρύνει και να αυξήσει τους βιολογικούς κύκλους στα γεωργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των μικροοργανισμών, της εδαφικής χλωρίδας και πανίδας, των φυτών και των ζώων.
Να διατηρήσει και να αυξήσει μακροπρόθεσμα τη γονιμότητα του εδάφους.
Να χρησιμοποιήσει, όσο είναι δυνατόν, ανανεώσιμες πηγές σε γεωργικά συστήματα οργανωμένα σε τοπικό επίπεδο.
Να εργαστεί, όσο είναι δυνατόν, μέσα σε κλειστά συστήματα σε σχέση με την οργανική ουσία και τα θρεπτικά στοιχεία.
Να εργαστεί, όσο είναι δυνατόν, με υλικά και ουσίες που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν σε ένα αγρόκτημα ή οπουδήποτε αλλού.
Να προσφέρει στα εκτρεφόμενα ζώα συνθήκες ζωής τέτοιες που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη των βασικών πλευρών της έμφυτης συμπεριφοράς τους.
Να περιορίσει όλες τις μορφές ρύπανσης που προέρχονται από τη γεωργική πρακτική,
Να διατηρήσει τη γενετική ποικιλομορφία των γεωργικών οικοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των φυτών και των άγριων ζώων.
Να προσφέρει στους παραγωγούς διαβίωση σύμφωνη με τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ηνωμένων Εθνών, να καλύψει τις βασικές ανάγκες τους και να τους παρέχει επαρκές εισόδημα και ικανοποίηση από την εργασία τους, σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.
Να εξετάσει τον ευρύτερο κοινωνικό και οικολογικό αντίκτυπο των αγρο-οικοσυστημάτων.
Συγκεκριμένα στο Life Shop θα βρείτε πολλά προϊόντα που αξίζει να δείτε:

www.biolifeshop.gr

Σμύρνης 12 και Θηβών 382, Αιγάλεω, 12242
Τηλέφωνο: 2105316256
Fax: 2105316256                                                                                                                                                                http://www.magiclamp.gr/categories?pid=1&sid=399:Life-Shop

Σχόλια