Lato (Κρήτη)-Ξενοδοχείο


                          

                                "It does matter where we fall asleep..."

Το ξενοδοχείο Lato Boutique στο Ηράκλειο Κρήτης υποδέχεται τους επισκέπτες του με ένα σύνολο εξαιρετικά ποιοτικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, με άριστη τεχνογνωσία και αυθεντική Κρητική φιλοξενία. Πλήρως ανακαινισμένο το 2012-2013, το ξενοδοχείο μας λειτουργεί 35 χρόνια ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες των επισκεπτών του και ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες τους.
Η θέση του ξενοδοχείου Lato Boutique είναι μοναδικά προνομιακή. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το παλιό λιμάνι της πόλης, με απεριόριστη θέα στο Ενετικό κάστρο και το Κρητικό πέλαγος. Στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ηρακλείου, σε μια από τις πιο όμορφες και ήσυχες γειτονιές και μόλις λίγα βήματα από την κεντρική αγορά και το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από ένα πλούσιο σύνολο προτάσεων για εξερεύνηση της πόλης και ολόκληρου του νησιού.
Το ξενοδοχείο Lato Boutique λειτουργεί όλο το χρόνο κι αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής στην πόλη του Ηρακλείου, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή και χαλάρωση.

Μια διανυκτέρευση (2 ατόμων) στο Ηράκλειο της Κρήτης, μόνο με 74€.
Η Ευχή περιλαμβάνει τις εξής παροχές:
  1. Κλιματισμός
  2. Ανέσεις μπάνιου
  3. Στεγνωτήρας μαλλιών
  4. Μίνι μπάρ
  5. Θυρίδα ασφαλείας
  6. Δορυφορική τηλεόραση
  7. Ντούς
  8. Τουαλέτα
  9. Τηλεόραση
  10. Υπηρεσία αφύπνησης / Ξυπνητήρι
  11. Ασύρματη σύνδεση Internet
To ξενοδοχείο Lato Boutique διαθέτει 79 δωμάτια και σουίτες. Πλήρως ανακαινισμένα το 2012-2013, όλα τα δωμάτια μας ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επισκέπτη, προσφέροντας λειτουργική άνεση, μοντέρνο εξοπλισμό, εργονομία κι αισθητική.
Στο κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου βρίσκονται 46 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και 8 πολυτελείς σουίτες, ενώ στην νέα μας πτέρυγα, ακριβώς απέναντι από το κεντρικό κτήριο, βρίσκεται ένα μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα 25 δωματίων. Τα δύο κτήρια είναι ενοποιημένα λειτουργικά και ο επισκέπτης απολαμβάνει απολύτως κοινές ανέσεις, υπηρεσίες και διευκολύνσεις διαμονής.
Η ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του ύπνου και οι αυστηροί κανόνες υγιεινής, σε συνδυασμό με την μοντέρνα αρχιτεκτονική και την έξυπνη διαρρύθμιση, εγγυώνται μια ιδιαίτερα ευχάριστη διαμονή.
Οι τύποι δωματίων «Standard», «Superior» και «Superior με θέα στη θάλασσα» αφορούν στη θέση του δωματίου σε σχέση με την θέα που προσφέρει. Οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και οι διευκολύνσεις που παρέχουν είναι απολύτως ίδιες για όλους τους τύπους δωματίων. Δείτε εδώ τον εξοπλισμό των δωματίων. Παρακαλούμε δείτε τον ακριβή εξοπλισμό στη σελίδα κάθε τύπου δωματίου.
Τα «Executive δωμάτια» και οι σουίτες «Junior» και «Εxecutive» έχουν ιδιαίτερη διαρρύθμιση, επιπλέον χώρο και εξοπλισμό, καθώς και μοναδική θέα στο Κρητικό πέλαγος και το Ενετικό κάστρο στο παλιό λιμάνι του Ηρακλείου. Δείτε εδώ τον επιπλέον εξοπλισμό και τις διευκολύνσεις των σουιτών .
Το ξενοδοχείο Lato Boutique προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Με χώρους άρτιας αισθητικής και δυναμικής λειτουργικότητας, συνεδριακές αίθουσες και χώρους πολλαπλών χρήσεων, καθώς και με δύο a la carte εστιατόρια, η ομάδα του Lato προτείνει και οργανώνει εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, φροντίζοντας έως και την τελευταία λεπτομέρεια.

Θα χαρούμε να επιμεληθούμε την εκδήλωση σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.
E-mail: fb@lato.gr - Τηλ.: +30 2810 228103

Στο ξενοδοχείο Lato Boutique σχεδιάζουμε, οργανώνουμε & υλοποιούμε:
ekdilwseis

Επαγγελματικές εκδηλώσεις
Κοινωνικές εκδηλώσεις               
Θεματικές εκδηλώσεις
Συνέδρια – Συναντήσεις
Εταιρικές συναντήσεις (corporate meetings)
Επιστημονικές & Επιχειρηματικές ημερίδες
Παρουσιάσεις προϊόντων (δειγματισμοί)
Επαγγελματικά γεύματα & δείπνα
Γάμοι, Βαπτίσεις, Γιορτές
Συγκεντρώσεις - Συνεστιάσεις συλλόγων
Πάρτυ
Επίσημο δείπνο (Δεξιώσεις)
Γενέθλια, Παιδικά πάρτυ
Βραδιές Γαστρονομίας
Μουσικά events (Lives & Parties
Παιδικές εκδηλώσεις (κουκλοθέατρο, ανάγνωση παραμυθιών, διαδραστικά παιχνίδια)

Επιμενίδου 15, Ηράκλειο Κρήτης, 712002
Τηλέφωνο: 2810 228103
http://www.magiclamp.gr/categories?pid=1&sid=357:Lato-

Σχόλια