La Joie Anna Chalakatevaki-Ειδή Γάμου | Βάπτισης


 



                   "Σε μια γιορτή που ο κάθε γονιός θα θυμάται για πάντα"



Η Εταιρια “la joie” Άννα Χαλακατεβάκη δραστηριοποιείται εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο σχεδιασμό κατασκευή και πωληση βαπτιστικών ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν τοσο για την ανώτερη ποιότητα οσο και για την υψηλή αισθητική τους.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει μοναδικες δημιουργίες σχεδιασμένες με ευαισθησία και φινέτσα για την πιο γλυκιά στιγμή του παιδιού σας. Τσάντες,βαλίτσες,λαμπάδες,λαδόπανα,λαδοσετ,μαρτυρικά,μπομπονιέρες όλα φτιαγμένα με πρωτοτυπία στην σχεδίαση και την δημιουργία από ανθρώπους με γούστο που τα επιμελούνται.

Η Εταιρία “la joie” Άννα Χαλακατεβάκη με χαρακτήρα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό συνεχίζει και φέτος να σας προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας μέσα από μια τεράστια ποικιλοία υλικών και σε μια ευρεία γκάμα τιμών.

Η Εταιρία μας λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο στην μεγαλύτερη έκθεση Γάμου και Βάπτισης στην Ελλάδα (Bride Line) που απευθύνεται μόνο σε εμπόρους με ένα πολλά υποσχόμενο περίπτερο. Με την αξιοπιστία και τον σεβασμό στους πελάτες μας γίναμε συνεργάτες μεγάλων εταιριών όπως Guy Laroche,,Prenatal,Alouette,Bambineria κλπ που μας εμπιστεύτηκαν γνωρίζωντας ότι τα πράγματα μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα από εξαίρετα υλικά.

Τα προϊόντα “La joie” θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Ευχή περιλαμβάνει :
Πακέτο Βάπτισης για αγόρι ή κορίτσι που περιλαμβάνει :

  • κουτί
  • λαμπάδα
  • λαδόπανο
  • 3 κεράκια
  • μπουκάλι
  • σαπούνι

μόνο με 170 € από την La Joie Anna Chalakatevaki.
Αρχική Αξία : 340 €   |   Έκπτωση : 50%  |     Αξία Ευχής : 170 €


Η Εταιρια “la joie” Άννα Χαλακατεβάκη δραστηριοποιείται εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο σχεδιασμό κατασκευή και πώληση βαπτιστικών ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προϊόντα μας ξεχωρίζουν τόσο για την ανώτερη ποιότητα όσο και για την υψηλή αισθητική τους.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει μοναδικές δημιουργίες σχεδιασμένες με ευαισθησία και φινέτσα για την πιο γλυκιά στιγμή του παιδιού σας. Τσάντες,βαλίτσες,λαμπάδες,λαδόπανα,λαδοσετ,μαρτυρικά,μπομπονιέρες όλα φτιαγμένα με πρωτοτυπία στην σχεδίαση και την δημιουργία από ανθρώπους με γούστο που τα επιμελούνται.


Η Εταιρία “la joie” Άννα Χαλακατεβάκη με χαρακτήρα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό συνεχίζει και φέτος να σας προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας μέσα από μια τεράστια ποικιλία υλικών και σε μια ευρεία γκάμα τιμών.


Η Εταιρία μας λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο στην μεγαλύτερη έκθεση Γάμου και Βάπτισης στην Ελλάδα (Bride Line) που απευθύνεται μόνο σε εμπόρους με ένα πολλά υποσχόμενο περίπτερο. Με την αξιοπιστία και τον σεβασμό στους πελάτες μας γίναμε συνεργάτες μεγάλων εταιριών όπως Guy Laroche, Prenatal,Alouette, Bambineria κλπ που μας εμπιστεύτηκαν γνωρίζοντας ότι τα πράγματα μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα από εξαίρετα υλικά.


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η δεύτερη πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας μετά την γέννηση των παιδιών μας, είναι η μέρα της βάφτισης τους!
Σε μια γιορτή που ο κάθε γονιός θα θυμάται για πάντα, η εταιρεία LA JOIE ΑΝΝΑ CHALAKATEVAKI είναι εδώ για να κάνει την βάφτιση του παιδιού σας πραγματικά μοναδική, φροντίζοντας με απόλυτα στοργικό και ξεχωριστό κάθε φορά τρόπο όλα τα απαραίτητα προκειμένου να μοιάζουν όλα …ονειρικά!
Με χειροποίητα και προσεγμένα αντικείμενα, δημιουργημένα με γούστο και πρωτοτυπία, η LA JOIE φέρνει σε εσάς και τους καλεσμένους σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο εικόνες και χρώματα στην πιο χαρούμενη μέρα της ζωής σας!
Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας, δεσμευόμαστε για την συνέχεια μιας και η χαρά σας, αποτελεί για εμάς τρόπο ζωής!
Σας ευχαριστούμε!
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΣΤΥΛ !
Η LA JOIE ANNA CHALAKATEVAKI, θέλοντας να δώσει στη βάπτιση του παιδιού σας ένα ύφος ξεχωριστό τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας, προτείνει αξεσουάρ που θα αποτελέσουν για όλους πραγματικά αναμνηστικά δώρα!
Μαρτυρικά με σεβασμό στην τελετή αλλά και με στυλ για τον καλεσμένο, μπομπονιέρες με χρηστικά δώρα για τα παιδιά αλλά και ξεχωριστές εκπλήξεις για τους μεγάλους που θα κάνει το παιδί σας να λάμπει από στυλ!
Η μέρα της βάπτισης είναι μέρα χαράς για όλους!
Και ποιος θα μπορούσε να το πιστοποιήσει καλύτερα από την LA JOIE


Διεύθυνση Φιλίππου 1, Κερατσίνι,
Τηλέφωνο: 210 4325718 – 2104326691
Fax: 210 4325779

Σχόλια