Kontaratos Studios & Apartments Πάρος


                                  "Η Απόλυτη Εξυπηρέτηση και Φιλοξενία"

Σε ένα από τα πιό όμορφα και δημοφιλή νησιά, στην Πάρο, έχουμε χτίσει 2 ολοκαίνουριες εκγαταστάσεις , στο κέντρο της Παροικίας , μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα. Η διαμονή σας, σε εμάς, σημαίνει απόλυτη εξυπηρέτηση και φιλοξενία.
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο πανέμορφο νησί της Πάρου. Θα είναι χαρά μας, να σας εξηγήσουμε οτιδήποτε χρειάζεται να μάθεται για την παραμονή σας στο νησί.


Η Ευχή περιλαμβάνει : Τρεις ημέρες (Δυο διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο στην Παροικιά της Πάρου, από το Kontaratos Studios & Apartments!
Τα διαμερίσματα μας είναι πολύ κοντά στην κεντρική αγορά, όπου μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα.
Έχουμε ακόμα δικό μας μίνι-μαρκετ πολύ κοντά στα δωμάτια, όπου μπορείτε να βρείτε  ότι χρειαστείτε, περιλαμβανόμενου και φρέσκου ψωμιού για πρωινό.
Τα δωμάτια και διαμερίσματα μας εξυπηρετούν από 2 - 9 άτομα.
Αρχικής Aξία Yπηρεσίας: 220€   |  Αξία Ευχής: 39€   |  Έκπτωση: 82%

Όροι Ευχής
  1. Η ευχή ισχύει για δίκλινο , για 2 διανυκτερεύσεις ή παραπάνω.
  2. Στην ίδια τιμή υπάρχουν διαθέσιμες μεζονέτες και διαμερίσματα από 2 έως και 9 ατόμων, με δυνατότητα αναβάθμισης δωματίου.
  3. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών.
  4. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.
  5. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  6. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
  7. Η Ευχή έχει ισχύ για ένα μήνα.
Παροχές Δωματίων:
  • Εξοπλισμένη Kουζίνα / Πολυκουζινάκι
  • Κλιματισμός
  • Σίδερο για τα Ρούχα
  • Καφετιέρα
  • Αυτόνομη Θέρμανση
  • Σεσουάρ
  • Ιδιωτικό Μπάνιο / Ντουζιέρα
  • Ιδιωτικό Μπαλκόνι / Βεράντα
  • AM/FM Ραδιόφωνο
  • Σεντόνια Πετσέτες
  • Παράθυρα με Ηχομόνωση
  • Μαγαζί με Tουριστικά
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Φύλαξη Αποσκευών
  • Υπηρεσίες Fax / Tηλεφώνου / Email
  • Συνάλλαγμα
  • Ενοικίαση Αυτοκινήτου / Μηχανής / Ποδηλάτου
  • Καθημερινή καθαριότητα δωματίου
  • Αλλαγή σεντονιών κάθε 3 μέρες
  • Αλλαγή πετσετών κάθε 2 μέρες
" Πολλοί είναι αυτοί που μας περιγράφουν σαν πολύ καλούς ανθρώπους, φιλόξενους και αυτό για εμάς είναι μεγάλη τιμή. Τα δωμάτια μας θεωρούνται όμορφα, με φιλική ατμόσφαιρα και αυτό που αρέσει περισσότερο είναι η ευγένεια και η φροντίδα που παρέχουμε σε όλους τους επισκέπτες μας. Η καλύτερη απόδειξη της ικανοποίησης είναι ότι πολλοί από τους φιλοξενούμενους μας, μας ξαναεπισκέπτονται κάθε χρόνο.

Αρχή μας είναι να μην στεκόμαστε στο λιμάνι για φιλοξενούμενους αλλά η καλύτερη διαφήμιση να γίνεται από στόμα σε στόμα από ανθρώπους που ήρθαν και μείνανε σε εμάς. Εάν μείνετε ευχαριστημένοι από την διαμονή σας θα ήταν τιμή μας να λέγατε τα καλύτερα λόγια για τα δωμάτια μας. Έτσι θα έχουμε την χαρά να έχουμε και καινούργιους καλεσμένους με σκοπό να περάσουν υπέροχες διακοπές στο όμορφο νησί μας. Με χαρά περιμένουμε την κράτηση σας είτε με e-mail είτε από το τηλέφωνο. Θα είμαστε εκεί όταν θα έρθετε στο λιμάνι να σας υποδεχτούμε και να σας βοηθήσουμε με τις βαλίτσες, αλλά θα είμαστε και πάλι εκεί στο λιμάνι για να σας αποχαιρετήσουμε αλλά και να σας βοηθήσουμε με τις βαλίτσες σας και πάλι!!!

Τα δωμάτια μας καθώς και τα διαμερίσματα χτίστηκαν πολύ πρόσφατα. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Παροικιάς, μόλις 50 μέτρα από την θάλασσα. Διαθέτουμε δωμάτια και διαμερίσματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν από 2 - 9 άτομα, πολύ καλά εξοπλισμένα, με κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο καθώς και ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Για ότι χρειαστείτε απλά πείτε το μας και εμείς θα φροντίσουμε για οτιδήποτε. Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά. Εάν χρειαστείτε παραπάνω πετσέτες η σεντόνια δεν έχετε παρά να το ζητήσετε.

Έχουμε ακόμα δικό μας μίνι-μαρκετ πολύ κοντά στα δωμάτια, όπου μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα από ότι χρειαστείτε, περιλαμβανόμενου και φρέσκου ψωμιού για πρωινό. Εδώ θα βρείτε πάντα εμένα και την γυναίκα μου Ειρήνη. Εάν χρειαστείτε κάτι, είμαστε εδώ για εσάς. Να μας θεωρείτε πάντα σαν τους προσωπικούς σας οδηγούς. Θα είναι χαρά μας να μας επισκεφθείτε στο μίνι-μαρκετ, να καθίσετε μαζί μας και να έχουμε μια μικρή κουβεντούλα όσο τα παιδιά σας παίζουν έξω και θα είναι τυχερά να γευτούν και ένα ωραίο παγωτό.
Οι πελάτες μας θεωρούνται από εμάς σαν δική μας οικογένεια και γιa αυτο είναι σημαντικό να μιλάμε μαζί τους προκείμενου να γνωριστούμε καλύτερα.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο όμορφο νησί μας και να σας υποδεχτούμε στο σπίτι μας."
Γιώργος και Ειρήνη
Η Πάρος
Η Πάρος, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, βρίσκεται κοντά στο γεωγραφικό κέντρο των νησιών που απαρτίζουν τις Κυκλάδες.
Η επιφάνειά της είναι 186,43 τετραγωνικά χιλιόμετρα και έχει περίμετρο ακτών γύρω στα 120 μίλια. Το μεγαλύτερο ύψωμα του εδάφους της είναι ο Προφήτης Ηλίας (770 μ). Η Πάρος απέχει μια απόσταση 92 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Πειραιά και συνδέεται με συχνά δρομολόγια των ferry-boats. Κατά την εποχή του καλοκαιριού υπάρχει επιπλέον σύνδεση μεταξύ της Πάρου και της Ραφήνας, τις Θεσσαλονίκης και των άλλων νησιών του Αιγαίου. Το αεροδρόμιο βρίσκεται στην Αλυκή, 9 χλμ από την Παροικιά. Η Πάρος είναι έτοιμη όλο το χρόνο για αξέχαστες διακοπές και για να ικανοποιήσει τα όνειρα κάθε επισκέπτη σε αυτό το παραδεισένιο νησί. Το κλίμα της Πάρου το χειμώνα είναι ήπιο με μερικές βροχές, με θάλασσα ήρεμη και με το χαρακτηριστικό "Μελτέμι", βόρειο άνεμο ο οποίος πνέει κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών και μετριάζει τη ζέστη. Ο βασικός πόλος έλξης της Πάρου είναι οι ανεξάντλητες φυσικές ομορφιές των ακτογραμμών της, τα μοναδικά χωριά και οι υπέροχες παραλίες.
Η σταχτόξανθη άμμος και η ζεστή κρυστάλλινης καθαρότητας θάλασσα, έχουν κάνει την Πάρο γνωστή ως ιδεώδη τόπο ζωής. Λίγα λόγια για την όμορφη πόλη της Πάρου την Παροικιά. Η Παροικιά έχει έναν περίεργο αλλά ταυτόχρονα όμορφο σύνδεσμο με τις παλιές αλλά και ελκυστικές γειτονιές. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όμορφες βόλτες εκεί και να ανακαλύψετε τα γατάκια που παίζουν καθώς και παραδοσιακά εστιατόρια και ταβέρνες που υπάρχουν σε κάθε γωνιά. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ που θα σας κάνει να θυμηθείτε την καθημερινή αγχωτικη ζωή που ζείτε πίσω στο σπίτι σας.
Εάν κουραστείτε από την ησυχία της γειτονιάς μπορείτε να κάνετε περίπατο δίπλα στη θάλασσα και να παρατηρήσετε την ομορφιά της θάλασσας και τους ανθρώπους που περνάνε δίπλα σας. Εδώ το περιβάλλον είναι πιο ζωντανό και πιο ζωηρό

Παροικία Πάρος Κυκλάδες, Πάρος, 84400
Τηλέφωνο: 2284023562
Κινητό : 6937048960
Fax: 2284028420

Σχόλια