Konstantinos Hairstylist-Κομμωτήριο




                                "Konstantinos…The Famous Hair styling"



Τελικά τι είναι τα Μαλλιά για τον καθένα μας; Τρόπος έκφρασης; Τρόπος επικοινωνίας; Τρόπος εμφάνισης; Στιλ; Όλα αυτά μαζί; Τα μαλλιά σίγουρα είναι για όλους ένα αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα του. Με τα μαλλιά μιλάμε, αντιδράμε, κοιτάμε, γοητεύουμε, ξεχωρίζουμε!
Η ιδέα… Κουρέματα και χτενίσματα για τον άνδρα την γυναίκα και το παιδί που από μόνα τους να αναδεικνύουν το άτομο σε καθημερινή βάση να του δίνουν ένα ξεχωριστό στιλ ώστε να νιώθει όμορφο, περιποιημένο και ελεύθερο.
Όραμα… Η πολύπλευρη εξελίξιμη επαφή μας σε όλα τα επίπεδα. Την ευγενική ευχάριστη επαφή μας, τον σωστό επαγγελματικό τρόπο λειτουργιάς, το δημιουργικό πάθος μας στις τάσεις της Μόδας, τα ποιοτικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε και παρέχουμε, αλλά κυρίως την υπευθυνότητα και την ανεξάντλητη φαντασία μας στις ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για να επινοούμε και να δημιουργούμε ένα ξεχωριστό μοναδικό αποτέλεσμα που τους αναδεικνύει και τους αντιπροσωπεύει!!!

Η Ευχή περιλαμβάνει: μια ολοκληρωμένη περιποίηση με τις εξής παροχές:
  1. Λούσιμο και θεραπεία
  2. Κούρεμα
  3. Βαφή
  4. Ανταύγειες
  5. Χτένισμα
  6. Μανικιούρ
Αξία Ευχής : 65€
Όροι Ευχής
  1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών.
  2. Η ευχή καλύπτει όλα τα μήκη μαλλιών και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις .
  3. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.
  4. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  5. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
  1. Κούρεμα Αντρικό    : 8€
  2. Κούρεμα Γυναικείο : 10€
  3. Κούρεμα Παιδικό    : 7€
  4. Χτένισμα               : 8€
  5. Βαφή                   : Από 15€
  6. Ανταύγειες            : Από 20€
  7. Μανικιούρ             : 9€
  8. Πεντικιούρ            : 12€
  • Στο Προσωπικό Του Ναυστάθμου ειδικές τιμές
  • Υπηρεσίες και κατοίκων
Λίγα Λόγια…
Ο Κωνσταντίνος Κοντιζάς αποφοίτησε από  την Σχολή Vang το 2009, ενώ συγχρόνως δούλευε σ' ένα από τα πιο γνωστά κομμωτήρια της Δυτικής Αττικής κάνοντας την πρακτική του. Πολλά σεμινάρια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο όπως Loreal, Schwarzkopf και άλλων αναδείξαν γρήγορα το ταλέντο που τον έκανε να ξεχωρίσει…
Ο επόμενος επαγγελματικός σταθμός ήταν στη Μύκονο, εκεί ξεχώρισε με την ταχύτητα, τον ευχάριστο χαρακτήρα του σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα και την διάθεση να φέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα για τον κάθε πελάτη. Πολλά νέα και διάσημα πρόσωπα προσέλκυαν το κομμωτήριο της Μυκόνου ειδικά για τον ίδιο.
Ο Πειραιάς ήταν ο τελευταίος σταθμός σένα από τα πιο πολυσύχναστα κομμωτήρια της περιοχής. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, κατάφερε να βελτιώσει  ακόμη περισσότερο την Ταχύτητα λόγω του φόρτου εργασίας και των υψηλών απαιτήσεων,  την Δημιουργικότητα αλλά και την Τεχνογνωσία του σε όλα τα τμήματα. Το αποτέλεσμα ήταν καθημερινά όλο και πιο εμφανές, όλο και περισσότερα άτομα από όλη την Αθήνα αλλά και τα νησιά ζητούσαν αποκλειστικά τις υπηρεσίες του.
Σαλαμίνα… Το δικό του κομμωτήριο σε ένα μέρος που έχει ζήσει όλη του την ζωή. Τα τελευταία 2χρόνια μένει μόνιμα και τον τελευταίο καιρό έγινε και επίσημα δημότης Σαλαμίνας. Τη Σαλαμίνα από μικρός τη γνωρίζει πολύ καλά, αφού πάντα ήταν ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς.

Σαλαμίνος 141, Σαλαμίνα, 18900
Τηλέφωνο: 2104671474
Κινητό : 6982650538

Σχόλια