Kallidomo-Ανακαινίσεις


                               

 

                                 "Εργασία με συνέπεια και αξιοπιστία"

Η εταιρία Kallidomo δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακαίνισης και των  οικοδομών από το 1993, κατασκευάζοντας ή ανακαινίζοντας εξολοκλήρου ή τμηματικά κάθε είδους οικοδομή παλαιά ή καινούργια. Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς συνεργάτες, εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα, τόσο από κατασκευαστική όσο και από αισθητική άποψη.
Τηρώντας αυστηρά τις τεχνικές προδιαγραφές αλλά και τους δοθέντες χρόνους παράδοσης και έχοντας στη διάθεση μας μία μεγάλη γκάμα συνεργατών, η εταιρία Kallidomo μπορεί να καλύψει απόλυτα κάθε είδους οικοδομική εργασία με συνέπεια και αξιοπιστία.


  
Η ευχή περιλαμβάνει :

Τοποθέτηση τζακιού με  2.000€
Τοποθέτηση ενός ενεργειακού τζακιού πολυγωνικού ή γωνιακού με ανοιγόμενη ή συρόμενη πόρτα  και 3 αεροθαλάμους, υπενδεδυμένο εξωτερικά με πυράντοχη λαμαρίνα πάχους 4mm και εσωτερικά με μαντεμένιες πλάκες.Τοποθέτηση εύκαμπτης καμινάδας για την ένωση του τζακιού με την υπάρχουσα αναμονή.Επένδυση του τζακιού με πυράντοχη γυψοσανίδα.Η συνολική αξία για την αγορά και την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού είναι 2.000 ευρώ+ΦΠΑ

Οι ανακαινίσεις και οι ανακατασκευές κτιρίων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, είναι ο τομέας όπου η δυναμική του kallidomo βρίσκει χώρο για απόλυτη έκφραση,με τον τέλειο συντονισμό και δράση τεχνιτών από όλους τους οικοδομικούς τομείς, για άριστα αποτελέσματα χωρίς κανένα άγχος και εμπλοκή των ιδιοκτήτων στην κατασκευαστική διαδικασία


Παροχές 
Μελέτες
Αποξηλώσεις-ΚαθαίρεσειςΗλεκτρολογικές-Υδραυλικές εγκαταστάσεις|Διαμόρφωση εσωτερικών χώρωνΔάπεδαΕξωτερική διαμόρφωσηΚουζίνα-ΝτουλάπαΚουφώματαΜονώσεις-ΣτεγανοποιήσειςΜπάνιαΤζάκια
Χρώμα  
Από τον Ιανουάριο του 2006, τέθηκε σε εφαρμογή σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκή Ένωσης η οδηγία 2002/91/ EC για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων. Η τελευταία, περιλαμβάνει μέτρα ώστε να μειωθεί η ενεργειακή κατανάλωση του κτιριακού τομέα που σήμερα αποτελεί το 40% περίπου της συνολικής κατανάλωσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και το 50% τον εκπομπών CO2 και άλλων αερίων που ενισχύουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Η υψηλή κατανάλωση ενέργειας οδηγεί σε εκπομπές ρυπογόνων αερίων και αυτό με τη σειρά του προκαλεί ατμοσφαιρική ρύπανση και αλλαγές στο κλίμα του πλανήτη. Η αύξηση των αερίων θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας κατά 5, 80C την δεκαετία του ΄90, αύξηση που δεν είχε δει η γη τα τελευταία 10.000 χρόνια . Με την σωστή μόνωση, επιτυγχάνεται και μείωση των ρυπογόνων ουσιών στην ατμόσφαιρα.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ
Εξοικονόμηση ενέργειας με μόνωση
Με τη χρήση εξωτερικής θερμομόνωσης επιτυγχάνουμε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, καταναλώνοντας πολύ λιγότερα καύσιμα για ζέστη το χειμώνα και λιγότερο ρεύμα για κλιματισμό το καλοκαίρι. Συνεπώς, έχουμε απόσβεση του κόστους εφαρμογής από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του συστήματος, ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής .
Στεγανοποίηση
Στεγανοποίηση επιφανειών που είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσουν προβλήματα υγρασίας (υπόγεια, ταράτσες, ζαρντινιέρες κλπ).
Περιορισμός των απωλειών από τα κουφώματα του κτιρίου
Τοποθέτηση θερμομονωτικών κρυστάλλων
Χρήση διπλών τζαμιών στα παράθυρα
Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε μεγάλες γυάλινες επιφάνειες
Πράσινες ταράτσες και σκίαστρα
Βεβαίωση από μηχανικό ότι η κατασκευή αντέχει επιπλέον βάρος
Πολύ καλή μόνωση της τελευταίας πλάκας από μπετόν
Διαμόρφωση της ταράτσας με κηπευτικό χώμα
Δημιουργία υποδομής για αποστράγγιση των νερών που θα ποτίζουν
Επιλογή των κατάλληλων φυτών για κάλυψη της επιφάνειας
Τοποθέτηση πέργκολας για την δημιουργία σκιάς στα σημεία που επιθυμούμε, με σωστό αερισμό του χώρου από κάτω
Πολλές άλλες ακόμα ενέργειες και δυνατότητες έχει ο κάθε ιδιοκτήτης προκειμένου να επιτύχει την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου στο βαθμό που επιθυμεί.
Η εταιρία kallidomo είναι εδώ για να σας συμβουλέψει και να εργαστεί στο κτίριο σας προκειμένου να επιτύχουμε την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου αλλά και την καθημερινή βελτίωση στην ποιότητα ζωής σας.

Εθνικής Αντιστάσεως 65, Αχαρναί, 13671
Τηλέφωνο: 2102445475
Fax: 2102445448

Σχόλια