Just Pole Dancing






Σας καλωσορίζουμε σε ένα μοναδικό χώρο στην Αθήνα με προσοχή στα χρώματα, στον φωτισμό, στην επιλογή ειδικού, ελαστικού πατώματος, στην ασφάλεια, στην εργονομία και σε κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για pole dancing. Είμαστε η πρώτη σχολή χορού σε στύλο στην Ελλάδα και προσφέρουμε ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα από το Μάρτιο του 2009 Υπάρχουν 13 μόνιμοι καινούργιοι στύλοι με δυνατότητα spinning, τελευταίας τεχνολογίας από την εταιρεία X-POLE {κορυφαία διεθνώς} ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για ένα άτομο ανά στύλο σε κάθε μάθημα.
Θα μας βρείτε στην Λεοφώρο Μεσογείων 331, σύνορα Χαλανδρίου - Χολαργού, δίπλα στο σταθμό μετρό του νομισματοκοπείου. Στο ρεύμα προς Αθήνα δεξιά πάνω από την Honda στον 2ο όροφο.
Τώρα και υποκατάστημα της σχολής μας στο Περιστέρι.
Στο αίθριο του εμπορικού κέντρου, ακριβώς στην έξοδο του μετρό στον Άγιο Αντώνιο. Παύλου Μελλά 45 - 47.

Pole Dancing
Είναι η νέα μόδα που έχει κατακτήσει όλο τον σύγχρονο κόσμο.
Και όχι άδικα, γιατί θεωρείται ως ο πιο ευχάριστος συνδυασμός άσκησης, χορού κι αισθησιακής κίνησης!
Αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο άσκησης για το γυναικείο σώμα, πρώτον γιατί ξεφεύγει από τα τετριμμένα είδη γυμναστικής και δεύτερον γιατί δεν χρησιμοποιούνται βάρη ή αντιστάσεις αλλά το ίδιο το σώμα μας, οπότε φτιάχνουμε στο φυσικό μας θηλυκό σχήμα.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα στο σώμα, ως σύσφιξη, μείωση κυτταρίτιδας και χάσιμο πόντων ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η αυτοπεποίθηση, βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση λόγω αλλαγών στο καρδιαγγειακό μας σύστημα και φυσικά φτιάχνει η διάθεσή μας κάνοντας κάτι τόσο ευχάριστο.
Το pole dancing γίνεται με τη χρήση ειδικού στύλου, με δυνατότητα spinning και περιλαμβάνει συνδυασμό βηματισμών στο έδαφος και τεχνικών στον ίδιο το στύλο.
Οι δυσκολία των τεχνικών αυτών φυσικά αυξάνεται όσο ανεβαίνουμε επίπεδο.
Κάθε μάθημα περιλαμβάνει καλή προθέρμανση, τεχνικές, συνδυασμούς, αποθεραπεία και διατάσεις.




Η Ευχή περιλαμβάνει:

Ένα πακέτο δύο συνεχόμενων εβδομάδων για 8 ώρες pole dancing
Κάθε εβδομάδα δικαιούστε ένα μάθημα και άλλες τρεις ώρες χρήση του χώρου για εξάσκηση
Συνολικά συμπεριλαμβάνονται δύο μαθήματα και 6 ώρες εξάσκησης


Αξία Ευχής: 20€    

Όροι Ευχής
  1. Η Ευχή ισχύει για άτομα που δεν έχουν ήδη εγγραφεί στις σχολές μας.
  2. Κάθε άτομο δικαιούται να πραγματοποιήσει την Ευχή μία φορά.
  3. Απαιτείται συνεννόηση με τη σχολή για το κλείσιμο θέσης.
  4. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  5. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
  6. Η Ευχή έχει ισχύς για ένα μήνα.
  • Pole Dancing
  • Power Plate
  • Κρυσταλλοθεραπεία
  • Διαιτολογία
Tιμοκατάλογος

Νέες τιμές με έκτπωση:

POLE DANCING

Προσφορά μέχρι τέλος του μηνός δωρεάν εγγραφή.

50 ευρώ ο μήνας (1 μάθημα την εβδομάδα)

90 ευρώ ο μήνας (2 μαθήματα την εβδομάδα)

Δοκιμή: 15 ευρώ

Πληρωμή με το μάθημα: 15 ευρώ

Προσφορές:

1- Δωρεάν εγγραφή μέχρι τέλος του τρέχοντος του μηνός

2- Τέσσερεις δωρεάν ώρες χρήσης των στύλων και των οργάνων γυμναστικής κάθε εβδομάδα.

FLEXIBILITY

10 ευρώ τη φορά

EXOTIC DANCE

15 ευρώ [μιάμιση ώρα χορογραφία]

POWER PLATE (Πλατφόρμα δόνησης)

15 εύρώ η φορά ή πακέτο 150 ευρώ για 10 φορές +2 δώρο (=12 φορές)

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

40 ευρώ η συνεδρία (1 ώρα περίπου)



Pole Dancing
Το pole dancing ή ο χορός σε στύλο ξεκίνησε στις αρχές του αιώνα μας από περιπλανώμενους θιάσους και περνώντας μέσα από τα μεταπολεμικά καμπαρέ έφτασε στις μέρες μας να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μόδες στους δύο χώρους που παντρεύει..... τον χώρο του  fitness και τον χώρο της τέχνης του χορού! Η νέα του μορφή αποποιείται εντελώς τις πονηρές ρίζες του κι έχει ως στόχο το αθλητικό στοιχείο. Με την αθλητική του πλέον υπόσταση το pole dancing γίνεται ανάρπαστο παγκοσμίως κι έτσι φτάνουμε στην δημιουργία εθνικών και παγκόσμιων διαγωνισμών από το 2005 και μετά. Στην γενικότερη προσπάθεια απομυθοποίησής του παραθέτουμε το γεγονός πως διδάσκεται ως αθλητική δραστηριότητα στο Πανεπιστήμιο του Cambridge από το 2009 και ότι προτείνεται παγκοσμίως ως το νέο άθλημα επίδειξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 Ως ορισμό του τι είναι το pole dancing θα μπορούσαμε να δώσουμε πως είναι ο πιο διασκεδαστικός συνδυασμός άσκησης, χορού κι αισθησιακής κίνησης!

Power Plate
Ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για όσους δεν διαθέτουν χρόνο και θέλουν γρήγορα αποτελέσματα.Η ειδική πλατφόρμα δόνησης με το πλέον σύγχρονο  σύστημα αμφίπλευρης δόνησης που μιμείται το ανθρώπινο βάδισμα για να είναι τελείως ακίνδυνη για κάθε ηλικία
Οι δονήσεις αυτές μεταδίδουν κύματα ενέργειας σε όλο το σώμα, προκαλώντας τη σύσπαση των μυών, με μια συχνότητα 25 έως 100 φορές (Hz) το δευτερόλεπτο δίνοντας συμπυκνωμένα αποτελέσματα σε όλες τις μυϊκές ομάδες μέσα σε 15 λεπτά.

Κρυσταλλοθεραπεία
Μασάζ με κρυστάλλους και μαγνήτες για ευεξία, ψυχική χαλάρωση, ενεργοποίηση και εξισορρόπηση των τσάκρα, αποτοξίνωση, λεμφική διέργεση, επιδερμική σύσφιξη, ανάπλαση και οξυγόνωση της επιδερμίδας και των μαλακών μορίων.
Νιώστε την αγνή ενέργεια των κρυστάλλων με την ενίσχυση του ρέϊκι να απομακρύνουν το στρες, την κούραση, τον πόνο, την θλίψη και κάθε αρνητική ενέργεια!

Διαιτολογία
Επειδή "ότι τρώμε είμαστε" πρέπει να δόσουμε βάση στη σωστή διατροφή στην οποία οφείλεται και το 70% του θεάματος που βλέπουμε στον καθρέπτη μας.
Το τμήμα διαιτολογίας μας, βασίζεται στην επιστημονική αντιμετώπιση κάθε ιδιαιτερότητας με την κατάλληλη προσωπική λιπομέτρηση και διατροφή για πιο γρήγορα αποτελέσματα


Μεσογείων 331, Χαλάνδρι, 15231
Τηλέφωνο: 210 6748960
Κινητό : 6948879351


Σχόλια