Βροχή από ρόλους μαζί με σκηνοθετικό ντεμπούτο για τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή για τη Σκάρλετ Γιόχανσον, καθώς δεν σταματά να κλείνει συμφωνίες.

Στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, την Τετάρτη, ανακοινώθηκε ότι το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του πρώτου μυθιστορήματος Τρούμαν Καπότε «Summer Crossing», μπήκε στην τελική ευθεία.

Η Γιόχανσον θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη σύντομα, καθώς βρέθηκε η εταιρία διανομής και χρηματοδότηση ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το 2014.

Η 28χρονη ηθοποιός αποφάσισε επίσης να πει το «ναι» σε μια ακόμη συνεργασία με τον σκηνοθέτη Τζον Φαβρό και τον ηθοποιό Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, μετά τον «Iron Man 2» το 2010. Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα συμμετάσχει στη νέα ταινία του Φαβρό με τίτλο «Chef» στο πλευρό των Σοφία Βεργκάρα, Τζον Λεγκουιζάμο, Μπόμπι Καναβάλε και του κινηματογραφικού «Iron Man». Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 8 Ιουλίου στο Λος Αντζελες.

Τον χειμώνα θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των ΗΠΑ η νέα της δουλειά, η ταινία του Tζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ «Don Jon» με κεντρικό ήρωα έναν σύγχρονο Δον Ζουάν, εθισμένο στο πορνό. Αυτή την περίοδο δε η Γιόχανσον βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας «Captain America: The Winter Soldier» και σύντομα θα μπει ξανά στα στούντιο για τη συνέχεια των «Εκδικητών».


ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια