Από μάγος «Χάρι Πότερ», ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αναλαμβάνει ρόλο ρεπόρτερ σε νέα ταινία

Στα δίχτυα της ιαπωνική μαφίας θα μπλεχτεί ο Ντάνιελ Ράντκλιφ για τις ανάγκες της ταινίας «Tokyo Vice» όπου θα αναλάβει τον ρόλο ενός ρεπόρτερ.

Η νέα αυτή παραγωγή, σε σκηνοθεσία του Αντονι Μαντλερ, είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του δημοσιογράφου της ιαπωνικής εφημερίδας Yomiuri Shimbun, Τζέικ Αντελστάιν ο οποίος ανακαλύπτει τις μυστικές συμφωνίες της Γιακούζα (ιαπωνικής μαφίας).

Ο 24χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του μάγου «Χάρι Πότερ», πήρε το «πράσινο φως» από τον ίδιο τον Αντελσταϊν.

«Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι στην ίδια ηλικία που ήμουν κι εγώ όταν έγινα ρεπόρτερ. Πιστεύω ότι ωριμάζει ως ηθοποιός και θα είναι πολύ καλός στον ρόλο του» λέει ο Αντελσταϊν, ο οποίος εργάζεται σήμερα στο αμερικανικό περιοδικό «The Atlantic Wire» και στην Ιστοσελίδα «The Daily Beast».

Μετά τον «Χάρι Πότερ», ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ανέβηκε στο σανίδι με παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ και στο Γουέστ Εντ, ενώ συνέχισε την πορεία του στη μεγάλη οθόνη με τις ταινίες «Kill Your Darlings», «Η γυναίκα με τα μαύρα» καθώς και στη μικρή οθόνη με τη σειρά «A Young Doctor’s Notebook».

ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια