Φουλ για το νταμπλ θέλει να πάει ο Ολυμπιακός

Ο Νταβίντ Φουστέρ ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στον περσινό τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, καθώς με γκολ στην παράταση(119΄) οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο ισπανός μεσοεπιθετικός προορίζεται στην πτέρυγα της επίθεσης και σε δηλώσεις του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στη Μedia day ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε:

«Θα ήταν καλό να σκοράρουμε νωρίτερα φέτος, προκειμένου να γλιτώσουμε την παράταση και το άγχος. Πάντα είναι σημαντικό για έναν παίκτη να κατακτήσει το νταμπλ.

»Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα πέρυσι. Ωστόσο, και φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο, αφού η ομάδα συμπλήρωσε τα 40 πρωταθλήματα και θα ήταν καλό να κάνουμε το νταμπλ. Ο Αστέρας έχει δείξει πως είναι μία δυνατή ομάδα, έχει κάνει μία καλή χρονιά. Έχει αξιόλογο σύνολο και δεν είναι μόνο οι Ισπανοί, οι οποίοι ξεχωρίζουν. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι».

Ο Πάουλο Μασάντο υπογράμμισε ότι το Κύπελλο θέλουν να το αφιερώσουν στον Μίτσελ, ο οποίος πέρασε περιπέτεια υγείας.

Ο πορτογάλος μέσος είπε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιάσει στον τερέν εικόνα πρωταθλητή: «Είμαστε στον Ολυμπιακό και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε.

»Φυσικά και θέλουμε το Κύπελλο για να κατακτήσουμε το νταμπλ, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να δείξουμε εικόνα πρωταθλητή σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να μας επηρεάσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο κόουτς. Αν πάρουμε το Κύπελλο θα το αφιερώσουμε στον προπονητή μας».

Από την πλευρά του ο Φρανσουά Μοντέστο υπογράμμισε:« Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το τρόπαιο. Είναι μαθημένος για τέτοια ματς και τελικούς και στόχος είναι πάντα να κερδίζει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα.

»Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Η πιο συγκροτημένη που αντιμετωπίσαμε φέτος. Θα κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει και να νικήσουμε. Αυτό που θα κρίνει το ματς είναι η απόδοσή μας. Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα με βάση τον τρόπο που θα παίξουμε.

»Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Για να βρίσκεται εδώ ο Αστέρας, μόνο τυχαία δεν το έχει κάνει. Πολλοί μπορεί να περίμεναν τον ΠΑΟΚ στον τελικό, αλλά ο Αστέρας δίκαια νίκησε. Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι να πάρουμε το Κύπελλο».

Ο Τάσος Παπάζογλου είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε έναν τελικό. Σαν ομάδα κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός είναι σε τελικούς. Πάμε να πάρουμε το ματς και να κλείσουμε την χρονιά πανηγυρικά με νταμπλ. Είναι μια καλή ομάδα ο Αστέρας, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Τους σεβόμαστε, όμως θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο και για τον κόσμο μας».

Ο Μίτσελ πήρε την Πέμπτη εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Κοντρέρας θα πάρει τη θέση του τραυματία Παπαδόπουλου(συνέχισε σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασης).

Ο ισπανός τεχνικός και ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μανιάτης θα μιλήσουν την Παρασκευκή(12.30)στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου θα διατίθενται και την Παρασκευή από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης(έξω από τη Θύρα 25(10.00-21.00). Τιμώνται προς 10, 15, 20, 25 , 30 ευρώ. Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι δεν λειτουργήσει εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ.

ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια