Με Αβραάμ στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης

Εκπλήξεις επεφύλαξε η αποστολή που έβγαλε ο Μίτσελ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην 20άδα συμπεριλήφθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος(τιμής ένεκεν).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνέχισε σήμερα το συντηρητικό πρόγραμμα και δεν είναι 100% έτοιμος. Ο ισπανός τεχνικός πήρε στην αποστολή τους Πίνο(για πρώτη φορά) και τους νεαρούς από την ομάδα Νέων Λυκογιάννη, Ρουγκάλα. Εκτός έμειναν οι Γκρέκο(μήνυμα της διοίκησης στον Ιταλό μέσο;), Παπάζογλου, Βλαχογιάννης.

Η 20μελής αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας, Σιόβας.

Για το πνεύμα νικητή που διαθέτει ο Ολυμπιακός μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα, «Record», ο Πάουλο Μασάντο.
Ο πορτογάλος μέσος τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος να νικάει, έχει πνεύμα νικητή και είναι μαθημένος να κερδίζει. Η ομάδα είναι έτσι όπως την την περίμενα. Είναι φυσιολογικό για τον σύλλογο να παίρνει πρωτάθλημα και να παίζει στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός μου θυμίζει τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας και άλλων χωρών, καθώς μπαίνει στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη.

»Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία από τις ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος, παίζει καλό ποδόσφαιρο, τόσο καλό που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον θεσμό του Κυπέλλου. Προσωπικά, όμως είμαι αισιόδοξος για το ματς και το Κύπελλο».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της «συγχαίρει τους πρωταθλητές Ευρώπης της ομάδας μπάσκετ που μας έκαναν υπερήφανους. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται νίκη και το βράδυ της Κυριακής, στον μεγάλο τελικό».

ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια