Αντιδράσεις για το βίντεο κλιπ όπου ο Ντέιβιντ Μπάουι εμφανίζεται ως Ιησούς Χριστός


Τις αντιδράσεις των πιστών της χριστιανικής εκκλησίας έχει προκαλέσει η συνεργασία του Ντέιβιντ Μπάουι με τον Γκάρι Ολντμαν και την Μαριόν Κοτιγιάρ στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «The Next Day» από το ομώνυμο άλμπουμ του εκκεντρικού ερμηνευτή.

Η επιστροφή του Ντέιβιντ Μπάουι δεν θα μπορούσε να ήταν… ομαλή. Μετά από μία έκθεση για το φαινόμενο Μπάουι με ρεκόρ εισιτήριων κι ένα άλμπουμ που ανεβαίνει στα τσαρτς, ήρθε και το προκλητικό βίντεο κλιπ του 66χρονου τραγουδιστή που συνεχίζει να σπάει ταμπού.

Σε αυτό, ο Ολντμαν υποδύεται έναν ιερέα, η Κοτιγιάρ μία πόρνη και ο Μπάουι έναν τραγουδιστή μπάντας ο οποίος παραπέμπει στον Ιησού Χριστό.

Το σενάριο θέλει τον ιερέα να εισέρχεται σε ένα μπαρ, που θυμίζει εκκλησία και οίκο ανοχής, και να χορεύει με την πόρνη – της οποίας τα χέρια ματώνουν - υπό τους ήχους της μουσικής του Μπάουι. Κάπου εκεί βρίσκεται κι ένας καρδινάλιος…

Το βίντεο κλιπ που αγγίζει θέματα ταμπού, όπως τη σχέση της εκκλησίας με τη σεξουαλικότητα και την πορνεία, αφαιρέθηκε από το YouTube.

ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια