Η Σκάρλετ Γιόχανσον διεκδικεί τον ρόλο της Χίλαρι Κλίντον στη μεγάλη οθόνη











Ποιος το περίμενε ότι ο ρόλος της Χίλαρι Κλίντον θα κέντριζε το ενδιαφέρον τόσων πολλών διάσημων και γοητευτικών σταρ της μεγάλης οθόνης.

Από τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τη Ρις Γουίδερσπουν έως την Τζέσικα Τσαστέιν και την Αμάντα Σέιφριντ, μερικά από τα πρώτα ονόματα του Χόλιγουντ ακούγονται για τον κεντρικό ρόλο της ταινίας του Τζέιμς Πόνσολντ «Rodham» (από το όνομά της, Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον).

Επικρατέστερη για τον ρόλο και τη.. μεταμόρφωση σε Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον. «Είναι όλες υπέροχες. Είμαστε τυχεροί καθώς πολλές καλοί ηθοποιοί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον ρόλο» δήλωσε ο Πόνσολντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent.

Το σενάριο αφορά στα φοιτητικά της χρόνια και στα πρώτα της βήματα στην πολιτική της Χίλαρι Κλίντον, καθώς και στον γάμο της με τον 42ο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο σεναριογράφος Γιανγκ Ιλ Κιμ περιγράφει την ταινία ως «το ταξίδι μιας νέας γυναίκας διχασμένης ανάμεσα στις προσωπικές της επιθυμίες και στην επαγγελματική της φιλοδοξία, καθώς ο Κλίντον δεν ήθελε να φύγει από το Αρκάνσας και εκείνη από την Ουάσιγκτον».

ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια