Υμνοι του ευρωπαϊκού Τύπου για την Μπάγερν και τον νέο θρίαμβο επί της Μπάρτσα

Ο ευρωπαϊκός Τύπος αναδεικνύει την ανωτερότητα της Μπάγερν και αναφέρεται σε ταπείνωση της Μπαρτσελόνα. «Η Μπαρτσελόνα ταπεινώθηκε» αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport «Μετά το 4-0 στο Μόναχο, η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ταπείνωση και στην έδρα της».

«Δεν έπαιξε ο Μέσι, δεν μπορούσε να γίνει ανατροπή» αναφέρει η αγγλική Daily Mail «Το Γουέμπλει προετοιμάζεται για έναν γερμανικό τελικό. Η Μπαρτσελόνα ήθελα ένα θαύμα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό δεν έγινε από τη στιγμή που ο Μέσι έμεινε στον πάγκο».

«Το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο της Μπάγερν θριάμβευσε σε ένα γήπεδο που απέτυχαν πολλές ομάδες» σημειώνει η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe».

Το France Football γράφει: «Δεν υπήρξε θαύμα. Η Μπάγερν επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της».

H γερμανική Bild έχει στον τίτλο της «Η Μπάγερν προκαλεί έναν γερμανικό τελικό», ενώ σημειώνει: «Μία ημέρα μετά την πιό γλυκιά ήττα στην ιστορία της Ντόρτμουντ, η πρωταθλήτρια Μπάγερν με εμφάνιση που θύμιζε γκαλά, προκρίθηκε επίσης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Οι Times της Νέας Υόρκης αναφέρουν: «Στο τέλος, ήταν αδύνατο να προκριθεί η Μπαρτσελόνα. Οχι μαγεία, όχι Μέσι. Μόνο η Μπάγερν έπαιζε στο Καμπ Νου».

«Αντίο Ευρώπη» γράφει η El Pais η οποία αναφέρεται επίσης στον γερμανικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλει του Λονδίνου, στις 25 Μαίου.

«Μία σπουδαία Μπάγερν διέλυσε την Μπαρτσελόνα» γράφει η Mundo Deportivo, ενώ η Sport σημειώνει : «Εκτός Ευρώπης η Μπαρτσελόνα».
ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια