«Παριζιάνος» ξανά ο Γούντι Aλεν




Σε γνώριμα κινηματογραφικά λημέρια επιστρέφει ο Γούντι Αλεν. Ο 77χρονος σκηνοθέτης, μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που γνώρισε η ταινία «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», επιλέγει και πάλι τη Γαλλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της, ούτε και το σενάριο, το σίγουρο είναι πως θα διαδραματισθεί στο «νότιο τμήμα της χώρας», όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

Η όγδοη ταινία του σκηνοθέτη η ιστορία της οποίας εξελίσσεται στην Ευρώπη θα γυριστεί το καλοκαίρι με πρωταγωνιστές τον Βρετανό Κόλιν Φερθ (βραβευμένος με Οσκαρ για τον «Λόγο του Βασιλιά») και την Αμερικανίδα Εμα Στόουν. Συνεργάτες του Γούντι Αλεν άλλη μία φορά θα είναι ο διευθυντής φωτογραφίας Ντάριους Κχόντζι, η σκηνογράφος Αν Σέιμπελ και η ενδυματολόγος Σόνια Γκράντε.

Αν και τα επερχόμενα γυρίσματα είναι από τις βασικές έννοιες του σκηνοθέτη, προτεραιότητά του είναι η ταινία «Blue Jasmine», την οποία ολοκληρώνει αυτή την περίοδο και που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Ιούλιο. Με διάσημο καστ, μεταξύ των οποίων η Κέιτ Μπλάνσετ, η Σάλι Χόκινς, ο Λούις Σ. Κ. και ο Αλεκ Μπάλντουιν, η ταινία έσπασε το «ευρωπαϊκό σερί» του Γούντι Αλεν με πλάνα από τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Αντζελες.

ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια