Η Μονακό καλεί τον 22χρονο στόπερ του Ολυμπιακού Κώστα Μανωλά

Η Μονακό κάνει ενέργειες για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Τον τελευταίο καιρό ο γαλλικός Τύπος αναφέρεται στις κινήσεις των Μονεγάσκων για την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού.

Η Μονακό παρακολουθεί τον Μανωλά την εφετινή σεζόν και το φλερτ άρχισε με τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός στα ματς των Ερυθρολεύκων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα οι Γάλλοι αναφέρονται σε διαπραγματεύσεις Μονακό-Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μανωλά.

Το «mercato365.com» γράφει πως ο γαλλικός σύλλογος έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό 3,5 εκατ. ευρώ , όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας ζητάνε 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει διαψεύσει ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με την Μονακό, ωστόσο στη θερινή μεταγραφική περίοδο θα διαπιστωθεί αν η γαλλική ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση του Μανωλά.

Ο Μίτσελ μετά την τετραήμερη νοσηλεία του στο θεραπευτήριο Metropolitan επέστρεψε την Μ.Πέμπτη στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο ισπανός τεχνικός είναι απολύτως υγιής και συνέχισε την προετοιμασία των Ερυθρολεύκων ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαίου. Δυνατή πρόβα θα αποτελέσει το φιλικό με τον Ατρόμητο που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τη Μ. Παρασκευή(10.30) Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Χοσέ Χολέβας, ενώ αποφόρτιση και συντήρηση έκανε ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Οι Ερυθρόλευκοι στην τελευταία προπόνηση τους πριν από το φιλικό ματς με τον Ατρόμητο αφιερώθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με οικογενειακό διπλό και ασκήσεις τακτικής.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, την Τετάρτη 8/5 και την Πέμπτη 09/5 (10.00 – 18.00) με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς του, ως εξής: Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 4, 5, και 21, από το εκδοτήριο του Γ. Καραϊσκάκης που βρίσκεται έξω από την θύρα 5, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο. Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των υπόλοιπων θυρών, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο με τιμές 15, 20, 25, 30 ευρώ μέχρι εξαντλήσεώς τους. Για τους κατόχους σουιτών και εισιτηρίων διαρκείας VIP, από τα γραφεία της διαχείρισης εισιτηρίων στο Γ. Καραϊσκάκης (είσοδος VIP), με τιμή εισιτηρίου 30 και 50 ευρώ.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους , πάντα με την επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, από το εκδοτήριο έξω από την θύρα 17, από την Τετάρτη 8/5 και ώρες 10.00 – 18.00 έως την εξαντλήσεώς τους.

ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Σχόλια