2η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας «Eco-Ενεργείν 2013»



2η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας 25-28 Απριλίου 2013 στη Τεχνόπολις στο Γκάζι.




Πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’οίκoν - Α.Π.Ε. - Ενεργειακό Κτίριο Αεριοκίνηση - Περιβάλλον


Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και οι Εκδόσεις ΙΚΤΙΝΟΣ σε συνεργασία με την boussias communications διοργανώνουν την 2η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας «Eco-Ενεργείν 2013».

Η Έκθεση θα διεξαχθεί στις αίθουσες «Νίκος Γκάτσoς» και «Κων/νος Καβάφης» και στον κεντρικό-εξωτερικό εκθεσιακό χώρο της ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στο Γκάζι, από τις 25 εως 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 .

Η Έκθεση

Η «Eco-Ενεργείν 2013» είναι εκδήλωση, με κύριο στόχο την προώθηση και προβολή υπηρεσιών και προϊόντων που εξοικονομούν ενεργειακούς πόρους και αξιοποιούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στους τομείς:

Βιομηχανία - Κτίριο – Αυτοκίνητο – Περιβάλλον www.ecoenergein.gr

Ο Εκθεσιακός χώρος

Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στο Γκάζι είναι από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας και ο κεντρικός- εξωτερικός εκθεσιακός χώρος είναι η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή διοργάνωσης .

Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων είναι ένα βιομηχανικό μουσείο, απαράμιλλης αρχιτεκτονικής. Αποτελεί σήμερα έναν πολυδύναμο χώρο πολιτισμού καθώς είναι πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου χώρου πέραν της υψηλής αισθητικής είναι η μεγάλη επισκεψιμότητα λόγω του παρακείμενου σταθμού του Μετρό (Κεραμεικός) αλλά και επειδή αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο κέντρο πολιτιστικών δράσεων και ψυχαγωγίας.

Οι Εκθέτες

Η έκθεση πρεσβεύει την παρουσίαση καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων νέας τεχνολογίας για την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τη μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους και της κατανάλωσης ενέργειας γενικότερα. 

Μεταξύ των προϊόντων περιλαμβάνονται:
  • Θερμομονωτικά υλικά
  • Ενεργειακά κουφώματα
  • Συστήματα ενεργειακής διαχείρισης
  • Υλικά & εξοπλισμός για μείωση άεργων ενεργειακών καταναλώσεων & απωλειών ενέργειας
  • Συστήματα παραγωγής/συμπαραγωγής ψύξης/θέρμανσης
  • Αιολικά συστήματα ηλεκτροπαραγωγής
  • Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα
  • Εξοπλισμός παραγωγής ενέργειας, μεταφοράς, διανομής και χρήση ενέργειας
  • Υδροηλεκτρικά συστήματα
  • Συστήματα αξιοποίησης βιομάζας
  • Μηχανισμοί/προϊόντα αποδοτικότερης ενεργειακής κατανάλωσης
  • Υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα
  • Οποιαδήποτε άλλα προϊόντα συμβάλλουν στην εξοικονόμησης ενέργειας
  • Εναλλακτικά καύσιμα/βιοκαύσιμα

Ιδιαίτερη σημασία προσδίδεται στην αναγκαιότητα παρουσίασης κύριων και εναλλακτικών μορφών χρηματοδότησης των έργων, με προσανατολισμό την ανάπτυξη ενώ υψηλής σημαντικότητας διαφαίνεται η ασφαλιστική τους κάλυψη.

Πέραν των εκθετών, με κύριο αντικείμενο την προώθηση των προαναφερθέντων προϊόντων, η Έκθεση δύναται να φιλοξενήσει παρόχους συναφών υπηρεσιών όπως:

Αρχιτεκτονικά Γραφεία, Σύμβουλοι Ηλεκτρολόγοι και Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Επιχειρήσεις Ηλεκτρολογικών και Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Σύμβουλοι σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρείες με υπηρεσίες Περιβαλλοντικών Ασφαλίσεων & Α.Π.Ε., Σύμβουλοι Περιβάλλοντος, κ.α.

Προβολή

Για τους σκοπούς προβολής της έκθεσης και για την προσέλκυση επισκεπτών, θα πραγματοποιηθεί διαφήμιση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα η προβολή της Έκθεσης περιλαμβάνει:

Ανάρτηση banner της Έκθεσης, σε site μεγάλης επισκεψιμότητας
Δημοσίευση καταχωρήσεων και δελτίων τύπου στον ημερήσιο – εβδομαδιαίο και μηνιαίο τύπο
Αναφορά της έκθεσης σε ειδικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές
Αποστολή ηλεκτρονικών προσκλήσεων μέσω email σε επαγγελματίες και ιδιώτες
Ανάρτηση αφισών και πανό της έκθεσης σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας
Ανάρτηση διαφημιστικού banner στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου
Ανάρτηση διαφημιστικού banner στην έξοδο του σταθμού του Μετρό Κεραμεικός, καθώς και στην οδό Πειραιώς.
Εντυποδιανομή προσκλήσεων έξω από τους σταθμούς του Μετρό Συντάγματος, Αιγάλεω, Άγιος Αντώνιος, Άγιος Δημήτριος και Δουκίσσης Πλακεντίας.

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

και του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η ανάληψη χορηγίας και τα ανταποδοτικά ωφελήματα

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης και οι Εκδόσεις ΙΚΤΙΝΟΣ σας προτείνουν την ανάληψη χορηγίας της εκδήλωσης, με δεδομένο ότι η έκθεση Eco – Ενεργείν αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία προβολής αλλά και ουσιαστικής επαφής με επαγγελματίες και decisions makers του χώρου και κυρίως με καθεαυτούς τους καταναλωτές. Μέσω των προτεινόμενων χορηγικών πακέτων μεγιστοποιούνται τα οφέλη των χορηγών και εξασφαλίζεται στις εταιρείες-χορηγούς εκτεταμένη επικοινωνία σε ένα ευρύ και ταυτόχρονα στοχευμένο κοινό. Η χορηγία σας συμβάλλει επίσης στην άρτια διοργάνωση της 2ης Έκθεσης Εξοικονόμησης Ενέργειας «Eco-Ενεργείν 2013» ενώ η εικόνα και φήμη της εταιρείας σας συνδέεται με διοργανώσεις που αποτελούν θεσμό στην αγορά της ενέργειας και της αειφόρου ανάπτυξης.

Επισκέπτες
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
4 ΗΜΕΡΕΣ 25 με 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΕΜ.- ΠΑΡ. 16.00 με 21.00

ΣΑΒ. - ΚΥΡ. 10.00 με 21.00


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου