ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO: Δείτε πώς ένας σκύλος υποδέχεται τον στρατιώτη αφεντικό του από τον πόλεμο!!!


Λένε πως οι σκύλοι δεν έχουν αίσθηση του χρόνου...

Ο Chuck όμως, ο πιστός φίλος του Nick που έλειψε από το σπίτι υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία στο εξωτερικό, υπόμεινε στωικά την απουσία του αφεντικού του για 8 ολόκληρους μήνες μετρώντας μία-μία προφανώς τις μέρες της μοναξιάς. Όταν ο σύντροφός του επιστρέφει, ο Chuck δεν μπορεί να ελέγξει τον αχαλίνωτο ενθουσιασμό του μετατρέποντας το σκηνικό της συνάντησης σε μια μοναδική YouTube εμπειρία! Στo video που αγγίζει τα 5,174,000 views και ανέβηκε ακριβώς ένα χρόνο πριν, φαίνεται το ευτυχισμένο κυνηγόσκυλο πώς τινάζει τα αυτιά του όταν ακούει τη σύζυγο του στρατιώτη Katie, να του λέει: "Daddy's home!"


Πηδάει τότε από το πίσω μέρος του παρκαρισμένου SUV, κάνει ένα απίστευτο σπριντ μέχρι το χαρούμενο αφεντικό του κι αρχίζει να στριφογυρίζει και να χοροπηδάει πάνω του ρουθουνίζοντας. Ο ιδιοκτήτης, που μέχρι πριν λίγο μαχόταν κόντρα στα πυρά των εχθρών, δείχνει να μην μπορεί να αμυνθεί απέναντι στο αλλεπάλληλο μπαράζ σκυλοφιλιών. Η μοναδική απώλεια αυτής της παροιμιώδους σκυλοεπίθεσης αγάπης, είναι ευτυχώς ένα ζευγάρι γυαλιά που πέφτουν κάτω.


"Ήταν μεγάλο διάστημα οι οκτώ μήνες" ακούγεται στο βάθος να λέει η σύζυγος έχοντας ξεσπάσει στα γέλια παρακολουθώντας τον Chuck να πηγαίνει μπρος-πίσω ανίκανος να ελέγξει τον ενθουσιασμό του.


"Το καλωσόρισμά του παίρνει περισσότερη ώρα απ' ότι πήρε το δικό μου" λέει η Katie με λίγη δόση ζήλιας για το συναισθηματικό σκηνικό της συνάντησης που εκτυλίσσεται μπροστά της (και στην κάμερά της!).


athensmagazine.gr

Σχόλια