Βρες Αυτό που Ψάχνεις




Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη μοναδική Τηλεοπτική Εκπομπή ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ, που δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να διαφημίσουν στους τηλεθεατές, το Προϊόν τους αλλά και το χώρο τους, με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Η συγκεκριμένη εκπομπή, προβάλλεται ξεχωριστά στην γνωστή Τηλεοπτική ενότητα ‘’Μια Θέση Στην Καρδιά Σου’’, με παρουσιαστές το Γιώργο Πάπα και την Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου, στην πιο εμπορική ζώνη της ημέρας, μετά το Αποκαλυπτικό Δελτίο με τον Άκη Παυλόπουλο.

Έχετε τώρα τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας με το πιο ελκυστικό κόστος, χωρίς να προβείτε σε υπέρογκες διαφημιστικές δαπάνες, ενώ παράλληλα το τηλεοπτικό συνεργείο του Σταθμού μαζί με την παρουσιάστρια, επισκέπτονται το χώρο σας, και μαζί ορίζετε την εταιρική παρουσίαση της επιχείρησής σας.

Στο συνημμένο αρχείο, θα δείτε συνοπτικά την πρότασή μας, καθώς και τα τελευταία στοιχεία τηλεθέασης του EXTRA-3, σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα της Nielsen, έτσι ώστε να συγκρίνετε την αποτελεσματικότητα της εκπομπής.

Δείτε την επιχείρηση εδώ

Σχόλια