Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Στην Αμυγδαλέζα οι τοξικομανείς της Αθήνας«Επιχείρηση για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους», λέει πηγή της ΕΛ.ΑΣ. στο newsbeast.gr

Στο κέντρο της Αμυγδαλέζας οδηγήθηκαν εκατόν τριάντα δύο χρήστες από τις αστυνομικές υπηρεσίες στο κέντρο της Αμυγδαλέζας όπου σύμφωνα με την ενέργεια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας εξετάστηκαν από γιατρούς όσον αφορά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Από πλευράς της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι από το σύνολο των ατόμων που οδηγήθηκαν στην Αμυγδαλέζα, 56 ήταν αλλοδαποί και οι υπόλοιποι, 76, Έλληνες. Πηγή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής δήλωσε στο newsbeast.gr ότι η επιχείρηση έγινε για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους δεδομένου ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα άτομα αυτά ήταν άστεγοι και πεινασμένοι.

Στα 132 άτομα προσφέρθηκε από το συσσίτιο της Αστυνομίας φαγητό που περιελάμβανε κοτόσουπα, σάντουιτς, καφές και νερό. Μετά την εξέτασή τους, με αυτοκίνητα πάλι της αστυνομίας, μεταφέρθηκαν στον σταθμό του προαστιακού προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Η ίδια πηγή δήλωσε στο newsbeast.gr ότι η μεταφορά των χρηστών γίνεται για πρώτη φορά και αποβλέπει στην εκκαθάριση του κέντρου της Αθήνας από τους τοξικομανείς. Επίσης, έγινε γνωστό ότι ανάλογες επιχειρήσεις θα γίνουν ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου