Τα Ζώδια Της Δευτέρας 11/03/2013



Κριός (21/3-20/4)

Εντάσεις και ρήξεις έχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβούν. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα προωθούνται αρκεί να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και τη γοητεία σας. Ο τομέας της εργασία σας, αποκτά έντονη κινητικότητα, κυρίως προς το τέλος της βδομάδας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί η ατμόσφαιρα προβλέπεται τεταμένη με διάθεση για καβγά τόσο από εσάς όσο και από το ταίρι σας. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς.


Ταύρος (21/4-20/5)

Ενδεχόμενος να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή καταστάσεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να επιλυθούν. Θα έχετε την τάση μέσα από το άγχος και την ανασφάλεια που θα νιώθετε, να δημιουργείτε παρεξηγήσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)



Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, το οποίο θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα. Κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται να πληγώσουν ή ακόμα και να προσβάλλουν τον σύντροφό σας. Οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα σας δημιουργούν άγχος. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που υπήρχαν μέσα στη σχέση σας και να παραδεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα.


Καρκίνος (22/6-22/7)


Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προβάλετε τις όποιες φιλοδοξίες σας ή να προωθήσετε τις ιδέες σας στους ανωτέρους σας. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας και δεν πρέπει να γίνετε εριστικοί απέναντι σε όλους. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, εύκολα μπορεί να γοητευτείτε από πρόσωπα και συμπεριφορές των ανθρώπων που θα γνωρίσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με το σύντροφο σας, Πρέπει να αποφασίσετε σε τι επίπεδο είναι η σχέση σας και ότι έχει φθαρεί να το αλλάξετε.

Λέων (23/7-23/8)


Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και αν είναι δυνατόν να ξεκουραστείτε. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αδιαφορώντας αν δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα στη δουλειά σας. Μην πιεστείτε για να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Προχωρείστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην πληγωθείτε ξανά. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αρκετοί από εσάς θα σκεφτείτε να κάνετε κάποιες επενδύσεις στον χώρο της δουλειάς. Εσείς που είστε μόνοι θα ανέβει η ψυχολογία σας, αφού θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε οργανώντας ένα ταξιδάκι παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Παράλληλα, ο ανταγωνισμός που επικρατεί στο χώρο σας, θα σας αγχώσει και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διώξετε ανασφάλειες και φοβίες που έχετε και να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας γι αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί.

Ζυγός (23/9-22/10)


Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε αυξημένες υποχρεώσεις. Η αισιοδοξία διαδέχεται πολλές φορές την απαισιοδοξία. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Ο σύντροφος σας νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση που έχετε απέναντι του. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να αποβάλλετε τον εγωισμό σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)


Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με το άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να έρθετε σε οριστική ρήξη μαζί τους. Καλείστε να επιλύσετε θέματα συνεργασιών, τα οποία τα είχατε αφήσει στην άκρη. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στα οικονομικά σας θα στενέψουν τα περιθώρια, θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε υποχρεώσεις και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να πληρώνετε….

Τοξότης (23/11-21/12)


Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και κινηθείτε λίγο αργότερα όταν οι γενικότερες συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. Η δημιουργικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας γιατί θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις ή ακόμη και κάποιες ευκαιρίες. Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα δεχθούν κραδασμούς. Ακολουθήστε την οδό της φρόνησης και μην κάνετε καινούργια ανοίγματα. Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα.


Υδροχόος (20/1-19/2)


Εξοικονομήστε ελεύθερο χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Ο τομέας της δουλειάς σας, αποκτά έντονη κινητικότητα, κυρίως προς το τέλος της βδομάδας. Οι προσωπικές σχέσεις απέσπασαν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτό το καλοκαίρι. Στον ερωτικό τομέα οι τάσεις είναι αντιφατικές.

Ιχθύς (20/2-20/3)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε γκρίνιες από το σύντροφο σας, γιατί ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας και όχι με αυτόν. Στη δουλειά σας, οι συνεργάτες σας θα είναι πιο θετικοί απέναντι σας και θα πιστέψουν στις ικανότητες σας. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις. Τα άστρα προβλέπουν καινούργια ξεκινήματα καθώς θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που αναζητούσατε αρκετό καιρό τώρα.





Πηγή: zodia123.gr

Σχόλια