"Θέλει να πάρει το αίμα του πίσω"!



Απαντήσεις θα δώσει ο Πετρόπουλος στο ΑΕΚ - ΠΑΟ, όπως λέει στον sportdog o Χρήστος Δημόπουλος. "Τουλάχιστον ο Τοτσέ κάνει κάποια γκολάκια". Τι λέει για Φορναρόλι.



"Είναι απώλεια για τον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τοτσέ για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει την πολυτέλεια άλλου σέντερ φορ η ομάδα. Στο κάτω-κάτω, κάνει κάποια γκολάκια και ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν είχε κάποιον άλλον να του κάνει γκολ", είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Φορναρόλι βασικός εναντίον της ΑΕΚ:

"Εντάξει, το παιδί προέρχεται από αποχή λόγω τραυματισμού, δεν ξέρουμε και την ψυχολογία που θα έχει, σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Ξέρω κι εγώ; Για αυτό έχει γίνει σημαντική η παρουσία του Τοτσέ στον Παναθηναϊκό".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με νέα παιδιά, τρέχουν όλο το 90λεπτο. Δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη για το τι μπορούν να κάνουν. Τις προάλλες έχασαν από τον Πλατανιά και, τώρα, μπορεί να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα παιδιά προσπαθούν 90 λεπτά. Ένα δικό του παιδί του Παναθηναϊκού όμως, ο Πετρόπουλος, θα βρεθεί εναντίον της παλιάς του ομάδας την Κυριακή. Και, πιστεύω, πως θα θέλει να πάρει το αίμα του πίσω. Πιστεύω πως θα βοηθούσε τον Παναθηναϊκό τώρα ο Πετρόπουλος, αν δεν τον είχαν αφήσει να φύγει".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς-  via

Σχόλια