Ανέβηκαν οι τόνοι στα Σπάτα


Ο Έβαλντ Λίνεν παρουσιάστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο ατζέντης των Κατίδη και Μπουγαΐδη εξέφρασε παράπονα στον Δημητρέλο για τη συμπεριφορά του Γερμανού στους δύο παίκτες και στην προπόνηση της Τετάρτης τους ζήτησε τον λόγο. Οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν και οι τόνοι ανέβηκαν.



Εν τέλει μετά από αρκετή ώρα συζήτησης με αρκετή ένταση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, η προπόνηση άρχισε με καθυστέρηση, με τον Λίνεν να δίνει το σύνθημα για τη νίκη στο ντέρμπι, καλώντας τους παίκτες να αφήσουν πίσω όσα ελέχθησαν και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των αντιπαραθέσεων, υπήρξε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του Μητρόπουλου και του Αλέξανδρου Κολλιάδη. Μετά το τέλος της προπόνησης ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αλέξανδρος Κολιάδης, υπέβαλε την παραίτησή του μην αντέχοντας όλα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ και τη νοσηρή ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων τις τελευταίες ώρες.

Η διοίκηση πάντως καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να μεταπείσει τον Κολλιάδη και να ανακληθεί η παραίτησή του.

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τον καθοριστικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό που αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς τη μοίρα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η αιτία του κακού

Η συνάντηση του Θεόφιλου Καρασαββίδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο την Τρίτη έγινε με αφορμή τις δηλώσεις του Λίνεν για τους πελάτες του, τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη και τον Γιώργο Κατίδη. Ο ατζέντης των δύο ποδοσφαιριστών έκανε τα παράπονά του για τις δηλώσεις του Εβαλντ Λίνεν, ωστόσο ο πρόεδρος της ΑΕΚ του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ψέξουν τον προπονητή, ενώ τον διαβεβαίωσε πως τόσο ο Κατίδης όσο και ο Μπουγαΐδης είναι περιουσιακά στοιχεία της ΑΕΚ και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αναφορικά με το μέλλον τους στην ομάδα.

Σχόλια