ΖΩΔΙΑ Προβλέψεις, 21 Φεβρουαρίου 2013



από τη Νάνσυ Πατμάνογλου
Σήμερα θα σκέφτεστε να συζητήσετε κάποια ζητήματα με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Θα αποφασίσετε να αλλάξετε πολλά και να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν, αποφασίζοντας να κάνετε μια καινούργια αρχή. Θα αναγνωριστείτε από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον αλλά προσέξτε να μην γίνετε εγωκεντρικοί γιατί αυτή η στάση σας θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Σε ό, τι έχει

TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες, για λόγους που ούτε και εσείς μπορείτε να εξηγήσετε. Άτομα με επαγγελματική ισχύ είναι κοντά σας και στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Τα έντονα συναισθήματα σας μπορούν να αποβούν θετικά για σας αρκεί να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς. Υπάρχει η πιθανότητα κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας. Δείτε τα λάθη σας, και όλα θα πάνε καλά. Προσπαθήστε να θέσετε κάποιον έλεγχο στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Να είστε προνοητικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Μην γίνεστε εγωκεντρικοί γιατί η στάση σας αυτή θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σας δυσκολέψουν.

Θα έχετε αυξημένη ενεργητικότητα, θα κινείστε δυναμικά και θα αποφασίσετε να αλλάξετε πολλά. Θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και θα αποφασίσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή. Θα έχετε κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Θα επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα αναγνωριστείτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μην ανακοινώσετε τα σχέδια σας, και βρείτε υποστηρικτές που θα σας βοηθήσουν.

Η προοπτική της καριέρας σας είναι πολύ καλή, χάρη στην ευστοχία σας και στην συνεργασία σας. Η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνετε θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν. Θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Έχετε πολλές κατακτήσεις στην αισθηματική σας ζωή τις οποίες όμως δεν έχετε εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας. Δείτε τα λάθη σας και προσπαθήστε να μην επαναληφθούν αν θέλετε όλα να πάνε καλά. Θα γίνετε καχύποπτοι εξαιτίας της συμπεριφοράς του συντρόφου σας επειδή θα διαπιστώσετε ότι είναι λίγο απόμακρος. Δείξτε του τρυφερότητα και κατανόηση. Θα έχετε πολλές προτάσεις για εξόδους, πράγμα που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία αφού θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες.


Προσπαθήστε να θέσετε κάποιον έλεγχο στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές και έξοδα. Να είστε ευέλικτοι για να δεχτείτε τις απόψεις των δικών σας ατόμων. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αποσπάστε με διάφορα πράγματα. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν ξέρετε και που κινούνται υπογείως. Θα κάνετε αξιόλογες γνωριμίες που θα σας καταπλήξουν. Μην απογοητεύεστε και τα πράγματα θ’ αλλάξουν σύντομα.


Τώρα σας απασχολούν θέματα καριέρας καθώς και κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα. Δώστε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν άμεσα την καριέρα σας. Θα προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα που θα έχουν θετικά αποτελέσματα προς όφελος σας. Εκμεταλλευτείτε κάποιες κοινωνικές επαφές που θα ανεβάσουν τη διάθεση σας. Προσέξτε γιατί θα υπάρξουν ένταση και διαφωνίες. Συμβουλευτείτε τους φίλους σας και πείτε τη γνώμη σας και την άποψη σας με ωραίο τρόπο.

Θα ακούσετε ένα νέο που θα σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Ελέγξτε τα συναισθήματα σας και την συναισθηματική φόρτιση που σχετίζεται με ζητήματα της καριέρας σας. Θα υπάρξει αποτελεσματική διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων της καριέρας σας. Μην χαθείτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο μεγάλη αξία, καθώς προέχει να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε, διαφορετικά θα εξαντληθείτε.

Χειριστείτε με σύνεση τις υποθέσεις σας, χωρίς να ασκείτε κριτική ή να εμπλέκεστε σε αντιθέσεις με το κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διαπραγματευτείτε και να συζητήσετε νέες κατευθύνσεις σε θέματα καριέρας. Προσέξτε τις παγίδες που μπορεί να στήνονται στη δουλειά σας. Μην ανακοινώσετε σε συνεργάτες σας τα μελλοντικά σας σχέδια. Θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες δεν θα εξελιχθούν όπως αρχικά ξεκινήσανε.

Κάποιες αντιξοότητες θα είναι αναπόφευκτες στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό αλλάξτε τη στάση σας. Στα οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα η ατμόσφαιρα βελτιώνεται αλλά φροντίστε να μη βγαίνετε από το πρόγραμμα σας. Μια καλή στιγμή για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας µε τον οποιονδήποτε τρόπο. Εάν θέλετε να λάβετε κάποια ικανοποίηση από την οικογένεια ή από τους φίλους σας, είναι µία καλή ημέρα σήμερα για να το πετύχετε.

Επικεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας και στις δικές σας ανάγκες. Έχετε παραμελήσει τα δικά σας άτομα και θα ακούσετε πολλά παράπονα που θα σας στεναχωρήσουν. Γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε καυγάδες ή οικογενειακές αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε σταθερή την θέση σας σε περίεργες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Αποφύγετε τις υπερβολές οι οποίες μπορούν να παρεξηγηθούν εύκολα από τους άλλους.

Σχόλια