Ιωαννίδης: "Ακόμη 11 εκ. ευρώ στις ομοσπονδίες"



Ο Γιάννης Ιωαννίδης έβγαλε είδηση στην εφ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, ανακοινώνοντας την επιπλέον χρηματοδότηση των ομοσπονδιών με 11 εκατομμύρια ευρώ. Τόνισε δε ότι θα χρηματοδοτηθούν μόνο σε 300-400 σωματεία που έχουν ανάπτυξη.



Την είδηση της ημέρας έδωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης λέγοντας ότι από την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό εξασφάλισε άλλα 11 εκ. ευρώ, τα οποία θα προστεθούν στα ήδη 14.5 εκ. που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις στις Ομοσπονδίες. Έτσι η μείωση σε σχέση με τους περσινούς προϋπολογισμούς, δεν θα ξεπεράσει το 30%. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού:

12:14
Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. Μια συνέντευξη Τύπου που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τις αιματηρές περικοπές των προϋπολογισμών των αθλητικών Ομοσπονδιών που φτάνουν το 80%.



Έξω από το υπουργείο βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 100 μέλη του συλλόγου των υπαλλήλων των Αθλητικών Ομοσπονδιών που διαμαρτύρονται για την «ληστρική επιδρομή που δέχεται σήμερα ο Ελληνικός Αθλητισμός» όπως αναφέρουν στην επιστολή που έχουν επιδώσει στον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο

Σχόλια