Gossip Recap: Σύντομα ξανά single o Clooney και topless η κόρη του Μick Jagger







Από την κατάρρευση του Justin Bieber επί σκηνής και το "κράξιμο" της Olivia Wilde μέχρι τις φήμες χωρισμού του Robert Pattinson από την Kristen Stewart. Διάβασε τις πιο hot gossip ειδήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε.



Με αναποδιές έγιναν οι δύο συναυλίες του Justin Bieber στο Λονδίνο, αφού στην πρώτη καθυστέρησε 2 ώρες να βγει στην σκηνή ενώ στη δεύτερη κατέρρευσε επί σκηνής. Ο Justin αποχώρησε από τη σκηνή για 15 λεπτά ώστε να του χορηγηθεί οξυγόνο και επέστρεψε για να ολοκληρώσει τη συναυλία.

Και μιλώντας για Bieber, η Olivia Wilde τον "έκραξε" μέσω Twitterγια το γεγονός ότι κυκλοφόρησε δημόσια χωρίς μπλούζα. Βέβαια κάποιοι followers της, της θύμισαν ότι και εκείνη έχει φωτογραφηθεί ημίγυμνη.





Σύντομα αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τουRobert Pattinson και της Kristen Stewart με τον ηθοποιό να βρίσκεται στην Αυστραλία για γυρίσματα και να μη θέλει να τον επισκεφτεί η αγαπημένη του, όπως αναφέρουν κύκλοι του ζευγαριού.

Αλλά και στη σχέση του George Clooney με την Stacy Keibler καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα τα λίγα κοινά ενδιαφέροντα αλλά και η διαφορά ηλικίας έχουν απομακρύνει το ζευγάρι.

6.000 μπουκάλια "έφυγαν" σε μόλις 5 ώρες κυκλοφορίας. Ο λόγος για το κρασί "Miraval Rose 2012" που ανήκει στον Brad Pitt και την Angelina Jolie. Σε λίγο καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει λευκό και κόκκινο κρασί με την υπογραφή του "Jolie-Pitt" στην πίσω πλευρά του μπουκαλιού.

Και με τον David Bowie τα "έβαλε" ο Morrissey αφού σε αδημοσίευτη φωτογραφία που ποζάρουν οι δύο καλλιτέχνες στη θέση του πρώτου, έβαλε τον Rick Astley. Ο λόγος; Επειδή ο Bowie αρνήθηκε να δημοσιευτεί και έτσι ο Morrissey χρησιμοποίησε την τεχνολογία αντικαθιστώντας τον!





Topless για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού για άρωμα του οίκου Roberto Cavalli εμφανίζεται η 21χρονη κόρη του Μick Jagger, Georgia May. Παρτενέρ της είναι ο συνομήλικός της Marlon Teixeira από τη Βραζιλία ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο.










Δες τις βόλτες που έκαναν διάσημα ζευγάρια την εβδομάδα που μας πέρασε με τους παπαράτσι να τους απαθανατίζουν μέσα στα... μέλια!

Αλλά και 12 paparazzi στιγμές που έμειναν στην ιστορία με αφορμή τη δολοφονία του Daniele Lo Presti, ο οποίος είχε φωτογραφίσει τον Brad Pitt να φλερτάρει με τη βοηθό του σε γυρίσματα ταινίας στη Μάλτα ενώ ήταν με την Angelina Jolie.

Όπως και υλικό από την φωτογράφηση της Rihanna με εσώρουχα στην οποία ήταν εμφανείς οι εξαιρετικές της αναλογίες.





Κεντρική φωτογραφία: Getty Images.cosmo.gr

Σχόλια