Το διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα το 10th Motor Festival


Ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, έχει «ετοιμοπόλεμη» την ομάδα των κορυφαίων επαγγελματιών οδηγών από το χώρο της μοτοσυκλέτας, του αυτοκινήτουτου 4x4 και όχι μόνο τους οποιους θα τους απολαυσει το κοινο σε μια ειδικά διαμορφωμενη αρενα On Road και Off Road με διαμορφωμενους καλυπτόμενους διαδρόμους με τέντα απο την αρχη της εκθεσης και περιμετρικα των μηχανοκινητων θεαματων για τον κοσμο που θα επισκεφτει το X Motor Festival.

Η μαχη με τους καλικάντζαρους ξεκινα.... Όλοι οι οδηγοι που εμφανιζονται σαν Super Ηρωες βρίσκονται ήδη σε αποστολές και ετοιμάζονται για το κάλεσμα του, ώστε να συγκεντρωθούν στις 26-30 Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα και να αντιμετωπίσουν αυτά τα άτακτα… δαιμόνια, που βγαίνουν από τη γη για να πειράξουν τους ανθρώπους και να ανακατέψουν τα σπίτια.
«Όπως γνωρίζετε οι καλικάντζαροι είναι άτακτοι και τους αρέσουν τα παιχνίδια γι’ αυτό κι εμείς θα δώσουμε ένα μοναδικό θέαμα δράσης και παραπλάνησης ώστε να τους διώξουμε», υπόσχεται ο Μιχάλης Κοντιζάς, σίγουρος για την τελική επικράτηση!

Από τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι στο X Motor Festival θα δοθεί μια τελείως διαφορετική διάσταση, που θα είναι άκρως εντυπωσιακή και θ’ αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη γι’ αυτά τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα!

Το X Motor Festival των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου σε κλειστό χώρο στο μεγαλύτερο βαθμό του για να μην επηρεαστεί η διοργάνωση από τις καιρικές συνθήκες και θα έχει τόσο χρώμα, τέτοια γιορτινή διάθεση και μαγεία που θα συνθέσει μια μηχανοκίνητη αρένα που όμοιά της δεν θα έχει ξαναζήσει κανείς στα χρονικά της μηχανοκίνησης!

Μείνετε συντονισμένοι. Η μεγαλύτερη μηχανοκίνητη γιορτή έρχεται τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα για να... απογειώσει μικρούς και μεγάλους! Don’t Dream it Live it...

Σχόλια