Motor - 12 Gods.Εκπομπή μηχανοκίνητου στο Extra Channel.Ο Κόκκας Άρης & ...



Motor - 12 Gods.Εκπομπή μηχανοκίνητου στο Extra Channel κάθε Σάββατο στις 19:15. Παρουσιάζούν: O Αρης Κόκκας με τον Κοντιζά Μιχαήλ και τους Γιώργο Περγιάλη, ο Αντώνη Πανάρετο.
Μία νέα τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη στον κόσμο του αθλητισμού. Ο σκοπός της εκπομπής  είναι να προβαλουμε το πνεύμα του αθλητισμού, τις άξιες , την καταξίωση και την επιτυχία μέσα από γεγονότα, αθλητές, προπονητές και άλλους φορείς που  αφιέρωσαν την ζωή τους, πρόσφεραν και ξεχώρισαν μέσα από αυτόν. Το "12 GODS", κάνει πρεμιέρα μέσα στις 10 Οκτώβριου το Σάββατο στις 19.15 και κάθε Σάββατο ίδια ώρα  στο κανάλι EXTRA CHANNEL.
Η 60’ εβδομαδιαία εκπομπή θα απαρτίζεται από τρείς προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον χώρο τους, τον Γιώργο Περγιάλη, τον Αντώνη Πανάρετο και τον Κοντιζά Μιχάλη.
 Η ενότητα των πολεμικών τεχνών  θα ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την τηλεοπτική εμπειρία του παρουσιαστή και «γκουρού» των μαχητικών αθλημάτων Γιώργο Περγιάλη, πρωτοπόρος της μικρής οθόνης στις μαχητικές τέχνες από το 1990, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους μη μυημένους στα μαχητικά αθλήματα  να ανακαλύψουν τα συναρπαστικά μυστικά τους.
Η ενότητα του αθλητικού ρεπορτάζ θα γίνεται από τον Αντώνη Πανάρετο που είναι  από 9 χρονών στον  χώρο του  αθλητισμού και  με  την  χειροπαλη – μπρατεφερ , όπου κατέλαβε  πανελληνιά πρωταθλήματα  και  πανελληνιά  κάπελα  και  το  1989 κατέλαβε την   7η θέση  στο  παγκόσμιο πρωτάθλημα  στο Ο.Α.Κ.Α. Στην  πορεία της αθλητικής  του  καριέρας  έχει  αντιμετωπίσει  και  έχει  προπονηθεί  με  τα  μεγαλύτερα  ονόματα  της  παγκόσμιας  χειροπέδης.
  Η ενότητα του Μηχανοκινήτου θα γίνεται από τον Αρη Κόκκα αθλητη και έμπειρο δημοισιογράφο στο χώρο του μηχανοκίνητου και τον Κοντιζά Μιχάλη που διοργανώνει εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια την μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου κόσμου το Auto Battleships Festival και ως τηλεοπτικός παραγωγός έχει αναδείξει σειρά εκατοντάδων επαγγελματιών του χώρου. Οι δράσεις του τα τελευταία χρόνια έχουν υποστηρίξει, αναδείξει και συμβάλει στην εξέλιξη- ανάπτυξη του χώρου του μηχανοκινήτου και ο στόχος του είναι να κερδίσει ξανά την αίγλη του παρελθόντος το μηχανοκίνητο.
Η εκπομπή «12 GODS» κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί γνωστούς καλεσμένους από το χώρο και όχι μόνο, ανασκοπήσεις και προεπισκοπήσεις των event  σε Ελλάδα και εξωτερικό, ειδικά αφιερώματα, συνεντεύξεις με πρωταθλητές, δασκάλους  και θρύλους όλων των αθλημάτων, αλλά και χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τις πολεμικές και μαχητικές τέχνες. Επίσης, θα υπάρχει ειδική ενότητα σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο στην Ελλάδα, ενισχύοντας περαιτέρω τη διάδοση όλων των αθλημάτων  στο ελληνικό κοινό.

Σχόλια