Μπαλαής | Φούρνος

Μπαλαής | Φούρνος



Οι πρώτες μυρωδιές αχνιστού ψωμιού έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην πόλη με την έναρξη της επιχείρησης το 1983. Η προσωποκεντρική ονομασία των καταστημάτων «ΜΠΑΛΑΗΣ», ταυτίστηκε από την πρώτη στιγμή με το ίδιο το προϊόν και έτσι στη συνείδηση του κόσμου το ψωμί απέκτησε τη δική του ταυτότητα.

Μία ταυτότητα που εν έτη 2014, αλλάζει φωτογραφία εν προκειμένω διακόσμηση, διατηρώντας όλα τα παραδοσιακά της στοιχεία και ενισχύοντας τα με σύγχρονες λεπτομέρειες. Λειτουργικό και φωτεινό κατάστημα, εξισορροπεί αρμονικά το σύγχρονο με το παραδοσιακό στοιχείο, ανάμεσα σε ανοιχτόχρωμες ξύλινες επιφάνειες και σύγχρονες corian εφαρμογές με ειδική πιστοποίηση ΕΦΕΤ.

Το εξωτερικό μπαράκι ιδιαίτερης αισθητικής φιλοξενεί σε καθημερινή βάση τους βιαστικούς περαστικούς της πόλης, που θέλουν να γευτούν κάτι νόστιμο. Οι παραδοσιακές συνταγές προϊόντων συναντάνε τα σύγχρονα μονοπάτια της αρτοζαχαροπλαστικής και το πελατειακό κοινό τις καινούργιες γευστικές προτάσεις.

Κάπως έτσι μπορείς να γευτείς 24 τύπους ψωμιού: Χωριάτικο, μεσογειακό με χαμηλούς γλυκαιμικούς δείκτες, εμπλουτισμένα ψωμιά με Ω3 λιπαρά, του βοσκού, το αγραφιώτικο, το λαδόψωμο και πολλά ακόμα παραδοσιακά προζύμια σε πολυποίκιλες εκδοχές.



Categories:Αρτοποιεία

Σχόλια