Ερωτική Προοδευτική Αστρολογία Προβλέψεις ζωδίων από 03 έως 09 Αυγούστου

Ερωτική Προοδευτική Αστρολογία
Προβλέψεις ζωδίων από 03 έως 09 Αυγούστου  

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια :


ΚΡΙΟΣ: Πολλά τα ψέματα και οι ανακρίβειες που έχουν φτάσει στα αυτιά σας από τον άνθρωπο σας και αυτό ήδη έχει αρχίσει και σας βάζει σε εσώτερες σκέψεις για ΄τρίτες ΄καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συμπτώσεις είναι πολλές για  να είναι και τυχαίες. Είσαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος νέου προσώπου που θα κάνει δράσεις τις προσεχείς ημέρες για να σας πλησιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ειδήσεις που θα λάβετε από το παρελθόν σας, δεν θα είναι αρκετές στο να σας πείσουν για την θετική έκβαση μιας ημιτελής κατάστασης. Οι ελεύθεροι θα τύχουν ερωτικών προτάσεων.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δυνατή πίστη και η αυτοπεποίθηση που έχετε στον εαυτό σας θα σας δώσει την λύση που αναζητάτε για τον ερωτικό σας δεσμό. Αφήστε τις καθυστερήσεις και απομακρυνθείτε από τις στρεσογόνες πηγές. 

ΛΕΩΝ: Η καθημερινότητα σας...σας έχει κουράσει και οι δεσμοί με τον άνθρωπο σας έχουν χαλαρώσει. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να κινηθούν σε νέους δρόμους επαφών και γνωριμιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δοκιμάστε μια νέα δράση που θα αναζωογονήσει την σχέση. Ξεκινήστε με το οργανώσετε τις φετινές διακοπές σας....ιδίως αν συσχετίζεστε με ζώδιο του αέρα.



ΖΥΓΟΣ: Μην μιλάτε πολύ με το παρελθόν σας. Το παρόν σας είναι πολύ πιο δημιουργικό και ερωτικό, με νέες γνωριμίες που θα προκύψουν το προσεχές διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δυσκολία στο να πάρετε αποφάσεις δεν θα πρέπει να σας κρατά δέσμιους μέσα σε σχέσεις που πια σας στεναχωρούν. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να ισορροπήσετε πρώτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές οι επιτυχίες που σημειώνουν οι Τοξότες  τον τελευταίο καιρό σε νέου έρωτες και φλερτ. Επίσης αυτό θα συντελεστεί και για όσους αναζητούν την επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνιακές δυσκολίες θα έχετε με το ταίρι σας, και αυτό πιθανόν να συμβαίνει επειδή η φυσική επαφή και οι αποστάσεις έχουν ενταχθεί την καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο πολλές θα είναι οι προσπάθειες που θα γίνουν από εσάς προς την κατεύθυνση του να αναθερμάνετε το κλίμα με τον άνθρωπο σας. Δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό.

ΙΧΘΥΣ: Η τύχη είναι με το μέρος σας και εσείς καλείστε να το εκμεταλλευτείτε αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτοί που έχουν έντονες και λεκτικές εντάσεις και συγκρούσεις με τον άνθρωπο τους....θα βρουν την χρυσή τομή.








Σχόλια