Τόλης Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Νίκαια,μαγειρική τέχνη Νίκαια,γλυκό Νίκαια,γλυκίσματα Νίκαια,πάστες Νίκαια,τούρτες Νίκαια

Το ζαχαροπλαστείο Τόλης ιδρύθηκε το 1977 από τον Παππού της οικογένειας Αναστάσιο Τόλης.Ο χώρος αρχικά ήταν διαφορετικά διαμορφωμένος και μικρότερος.Τα αρχικά του εμπορεύματα ήταν κυρίως ζαχαρώδη προϊόντα.

Στα μέσα του 1987 την διεύθυνση αναλαμβάνουν ο γιος του Αναστάσιου ,Χρήστος Τόλης με τον Γιάννη Ζέκη από το στενό οικογενειακό του κύκλο.Ωστόσο σε διάστημα 27 ετών ο Χρήστος και ο Γιάννης δούλεψαν σκληρά, οραματίσθηκαν και πέτυχαν για την επιχείρηση τους μια λαμπρή πορεία κερδίζοντας τον σεβασμό όχι μόνο των συνεργατών τους αλλά και των ανταγωνιστών τους.

Από το 2000 αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο οι γιοι του Χρήστου, Τάσος και Γιάννης. Εν τω μεταξύ τελειώνοντας τις σπουδές και τα μεταπτυχιακά τουστον τομέα της ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής τέχνης, φέρνουν νέες ιδέες στο ''ατομικό'' γλυκό, έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις σε διεθνή διαγωνισμούς.

Το 2005 έως το2007 το Ζαχαροπλαστείο Τόλης είχε πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις αρχίζοντας από το 'Πολύ την Κυριακή' με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζοντας με τον 'Όμορφο κόσμοτο πρωί', την 'Άσχημη Μαρία' και πολλές άλλες εκπομπές και σήριαλ επηρεάζονται θετικά την μέχρι τότε πορεία του ζαχαροπλαστείου.

Από το 2008 το κατάστημα μετονομάζεται σε 'Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής' Τόλης και Υιοί. Σήμερα το ζαχαροπλαστείο Τόληςείναι ένα από τα ποιο δημοφιλή ζαχαροπλαστεία των δυτικών προαστίων Αττικής.

Σχόλια