H Συνέντευξη Τύπου για το Auto Battleships Festival II στο Ελληνικό στο Όλα Ελληνικά,18/09/2014 στις 21:00

H Συνέντευξη Τύπου για το Auto Battleships Festival II
Δείτε: EVENTS / PRESS CONFERENCE - OPENING PARTY


H Συνέντευξη Τύπου για το Auto Battleships Festival II την μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης στην Ελλάδα θα γίνει στο Ελληνικό στο ¨Όλα Ελληνικά¨ , τυχαίο δεν νομίζω, στις 18/09/2014 στις 21:00-21:30 και θα λήξει στις 23:30 . Η κεντρική ιδέα να πετύχουμε όλοι μαζί ένα πραγματικό Ελληνικό Άθλο για αυτή την εποχή μάλλον βρίσκεται σε καλό δρόμο και έφτασε η ώρα να μάθουμε τους Πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας .

Φωτογραφία: H συνέντευξη τύπου και φυσικά το Opening Party για το Auto Battleships Festival II θα γίνει στις 18/09/2014 στο Όλα Ελληνικά στην παραλιακή.Λεωφόρο Ποσειδώνος 18. Θα γίνει παρουσίαση όλων των εκθετών και συνεργατών που συμμετέχουν για την υλοποίηση αυτής της μεγάλης γιορτής της αυτοκίνησης. Θα παρουσιάσουμε όλους τους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στο Ο.Α.Κ.Α στις 27-28 Σεπτεμβρίου και φυσικά το ακριβές πρόγραμμα του φεστιβάλ. Και η Ιστορία αρχίζει να γράφεται...

Οι συντελεστές συμμέτοχοι αυτής της Διοργάνωσης δηλαδή επαγγελματίες Εκθέτες, θα παρουσιάσουν το Περίπτερο τους και αυτά που ο κόσμος θα ζήσει στο Ο.Α.Κ.Α. Φυσικά Θα παρουσιάσουμε και θα παρευρίσκονται όλοι οι λατρεμένοι καλεσμένοι, οι ήρωες της καθημερινότητας μας, πρόσωπα που δημιουργούν πρότυπα,στόχους και σκοπούς ζωής , όλοι αυτοί οι καλεσμένοι που θα μας προσφέρουν ανεπανάληπτα Events, SHow, και Επιδείξεις με σκοπό να μας ξεσηκώνουν στις 27-28 Σεπτεμβρίου στην μεγαλύτερη Ελληνική γιορτή της Αυτοκίνησης. H διοργανώτρια εταιρία Magic Lamp προσκαλεί όλους τους δημοσιογράφους και τα Media και ανακοινώνει πως η είσοδος είναι ελεύθερη με κερασμένο το ποτό τους. (τηλ επικοινωνίας: 2102288390)

Ύστερα από την Συνέντευξη Τύπου ξεκινά το Opening Party ξεκινάει το ζέσταμα με Fire Show, θα συνεχίσουμε το Opening Party με πολλές εκπλήξεις ώστε να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να γίνουμε Φίλοι. Ετοιμαζόμαστε για την μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης στις 27/09/2014 στο Ο.Α.Κ.Α.

Και η Ιστορία αρχίζει να γράφεται...

Για το Φεστιβάλ Αυτοκινήτου πατήστε εδώ: AUTO BATTLESHIPS
Για την Εταιρεία Παραγωγής και Διαφήμισης πατήστε εδώ:MAGIC LAMP 

Σχόλια