Λέσχες - Clubs

 Η Λέσχη και το Club που μας ενώνει... 
Την τιμητική τους θα έχουν οι Λέσχες και τα Clubs αυτοκινήτων που θα δώσουν ένα βροντερό παρόν εκθέτοντας τα βασικά τους κοσμήματα των φίλων και μελών τους. Είμαστε βέβαιοι πως  θα κλέψουν σε πολλές περιπτώσεις τα φώτα της δημοσιότητας. Στα Clubs και σε Ειδικές ομάδες αυτοκινητιστών θα υπάρχει αποκλειστικά δικός τους χώρος συν βιντεοσκόπηση και συνεντεύξεις των αντιπροσώπων τους και την προβολή τους στα τηλεοπτικά αφιερώματα. Οι θέσεις και ο χώρος είναι αποκλειστικά για ιδιώτες που δεν έχουν καμία εμπορική δραστηριότητα αλλά ανήκουν σε συγκεκριμένο Club - Ομάδα. Περιορισμένες θέσεις και διαθεσιμότητα. 
Οι Θέσεις είναι  περιορισμένες  και η δυνατότητα κατοχύρωσης θέσης θα υπάρχει ως τις 5 ΣεπτεμβρίουΠροσοχή δεν θα υπάρχει δυνατότητα εισόδου στην διάρκεια του Φεστιβάλ για κανένα όχημα εκτός όσων έχουν κατοχυρώσει την θέση τους. Για να δηλώσεις συμμετοχή επικοινωνείς στο 2102288390-3 ή στο 6936828957 ή μήνυμα στο FB Page. Για την κάθε κατοχύρωσης θέσης χρειαζόμαστε τον αριθμό κυκλοφορίας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. 
Παροχές:
  1. Τηλεοπτική Συνέντευξη - Παρουσίαση
  2. Προβολή του Club στο τηλεοπτικό αφιέρωμα Extra & Zoom Channel
  3. Συμμετοχή στο υπερθέαμα και παράσταση του Born to Race
Ύστερα από απαίτηση των προέδρων των Λεσχών για μείωση της τιμής αποφασίσαμε να κινηθούμε προς την παρακάτω λύση και απόφαση επιβράβευσης των Λεσχών- Clubs.
  • Από 1 έως 5 οχήματα :30€
  • Από 6 έως 10 οχήματα :25€
  • Από 10 έως 15 οχήματα :20€
  • Από 16 έως 20 οχήματα :15€
Δεν υπάρχει πλέον καμία θέση διαθέσιμη - Sold Out
 0 Responses
     

Google maps:


Σχόλια