Μακέτα - Θέσεις

Get in to Pole Potition for the biggest Auto Battleships of Roads...
Ευθεία των Εθνών: Συνεργεία, φανοποιεία, ανταλλακτικά, Tuning, ήχο συστήματα, βελτιώσεις,αναλώσιμα και γενικά παντός τύπου εκθετών με σχέση με το αυτοκίνητο και την μηχανή.
Αγορά: ειδικά πάνελς από επιστήμονες με ερευνητικό έργο πάνω στα βιοκαύσημα ( υγρά και στερεά ) από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια,καθώς και οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι από τη βιομηχανία και αγορά του αυτοκινήτου.
Διάδρομοι: Επαγγελματίες, Ιδιώτες, Clubs, Λέσχες, κλασικά αυτοκίνητα, μηχανές, Ομάδες, Bazaar Accessories and Gifts, Car Bazaar. 
Ρωμαϊκή Γωνιά- Αρένα: Ο χώρος διεξαγωγής της πασαρέλας των αυτοκινήτων Born to Race το βράδυ του Σαββάτου και οι δοκιμασίες και διάφοροι διαγωνισμοί στην διάρκεια της ημέρας. 

 Οι εκθέτες θα έχουν πάσο για 5 άτομα το κάθε περίπτερο και η είσοδο σε όλο τον κόσμο θα γίνεται κατόπιν τυπικού ελέγχου από την ασφάλεια που θα υπάρχει στο Ο.Α.Κ.Α.


 Στήσιμο περιπτέρων διευκρινήσεις...
Μας ρωτάτε για το θέμα με τις τέντες- ομπρέλες πως θα τις στερεώσουμε. Η λύση στο κάρφωμα όπως και πέρυσι στα μέγαρα που δεν μπορούσαμε να τρυπήσουμε την πίστα είναι με βαριές βάσεις που μπαίνουν στις τέντες ή τις ομπρέλες συνδυαστικά με το δέσιμο στις ζάντες του αυτοκίνητου, όλες οι Outdoor εκθέσεις που γίνονται σε μεγάλους χώρους με αυτό τον τρόπο στήνουν τα περίπτερα τους! Δείτε μέρα θετικής ενέργειας που γίνεται στον ίδιο χώρο ακριβώς έτσι λειτουργούν. Η λύση που βρήκαμε νομίζω είναι ιδανική αφού ξεκινά από 40€ αγοράς τέντας όχι ομπρέλας. θα έλεγα είναι μια η τέλεια οικονομική λύση. Αν έχετε ανάγκη για κάτι πιο διαφορετικό υπάρχουν πληθώρα επιλογών και λύσεων.
Δες για Ομπρέλες - Κιόσκια : Περίπτερα

Google maps:

Σχόλια