Auto Battleships Greece Car Awards 27 Σεπτεμβρίου - 28 Σεπτεμβρίου


Η γιορτή της αυτοκίνησης
Η ιδέα αυτής της μεγάλης γιορτής είναι να ενώσουμε και συγκεντρώσουμε όλο τον κόσμο της αυτοκίνησης, ανεξάρτητους μάρκας, καταγωγής, χρώματος, μεγέθους ή ηλικίας, απλά το αγαπημένο αυτοκίνητο μας. Μια γιορτή που συνδυάζει την έκθεση των λατρεμένων οχημάτων μας και όλα όσα συνδέονται με αυτό, μέσα από ένα υπερθέαμα, μια μεγάλη γιορτή, με αυτοκίνητα, μηχανές, φορτηγά και με όλους εμάς εκεί…

Ο χαρακτήρας αυτής της μεγάλης διοργάνωσης έχει ως παρανομαστή και πρωταγωνιστή τον κάθε επαγγελματία στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ανεξάρτητος ειδικότητας, εξειδίκευσης , δραστηριότητας ή οικονομικής κατάστασης. Ο χαρακτήρας του φεστιβάλ είναι να προσφέρει μια διαφημιστική ένεση στους επαγγελματίες με σχεδόν μηδενικό κόστος και να μπολιάσει σε νέους ανθρώπους το μικρόβιο της αγάπης για το αυτοκίνητο.

Ο Στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά τον επαγγελματία όλης της αυτοκινητοβιομηχανίας κοντά σε αυτό που πραγματικά από παιδί λάτρεψε και αγάπησε το αυτοκίνητο με την μορφή της διασκέδασης, της ανεμελιάς, της απόλαυσης. Ο στόχος μας είναι η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών γιαυτό είμαστε στην διάθεση του να συζητήσουμε μαζί του, να αφουγκραστούμε, να στηρίξουμε και να δώσουμε λύση στις ανάγκες του, ώστε να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι για εμάς μόνο ένα, να έχουμε την τιμητική παρουσία του. Ο στόχος είναι η διαφήμιση, προβολή και η ώθηση του κάθε επαγγελματία μέσα από την μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης.

Ο Σκοπός μας είναι να περάσουμε καλά, να ξεφύγουμε, να ξανά νιώσουμε παιδιά, να φέρουμε το χαμόγελο και μια μικρή δόση ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο το δικό μας, για το μέλλον της αυτοκίνησης! Ο σκοπός αυτής της μεγάλης συγκέντρωσης μας είναι να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης και να προσφέρουμε μια σειρά θεαμάτων και επιδείξεων που θα μας εκπαιδεύσουν, χαλαρώσουν, διασκεδάσουν, απογειώσουν και τέλος μας διασφαλίσουν μια αξέχαστη εμπειρία, μια γλυκιά γεύση προσμονής για την επόμενη συγκέντρωση, για την επόμενη μεγάλη ναυμαχία των δρόμων, για το επόμενο Auto Battleships Festival.

Θέλουμε να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να γίνουμε φίλοι!!!

Σχόλια