Sempre-Ενδύματα



                    "Ποιότητα και κομψότητα στις πιο ελκυστικές τιμές..."


Εδώ και 37 χρόνια είμαστε κοντά σας και συνεχίζουμε να πρωτοτυπούμε με την μεγάλη μας ποικιλία σε ανδρικά ρούχα, υποδήματα και κουστούμια.
Ο νέος μας χώρος βρίσκεται, από το 2005, στον Κορυδαλλό, στην οδό Καβάλας 10& Αγ. Βαρβάρας, και προσφέρει επιλογές casual και sportswear ένδυσης καθώς και μεγάλη ποικιλία κοστουμιών από τις συνεχώς ανανεούμενες collections μας.
Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με φιλική και άψογη εξυπηρέτηση, θα βρείτε τις μεγαλύτερες φίρμες των ελληνικών και ξένων οίκων σε πολύ προσιτές τιμές. Προσφέροντας ποιότητα σε τιμές χονδρικής μόνο για εσάς!
Σε εμάς θα βρείτε ρούχα υψηλής ποιότητας για όλους τους σωματότυπους, σε μοντέρνα σχέδια αλλά και κλασσικές γραμμές, με άνετες φόρμες και προσεγμένα υφάσματα, ιδανικά για να καλύψουν τις ενδυματολογικές ανάγκες κάθε ώρας και περίστασης του απαιτητικού, σύγχρονου άνδρα.

Καιρός για αντρικά Ρούχα στο Sempre !
Μεγάλη ποικιλία από ανδρικά κοστούμια για τον σύγχρονο άντρα μόνο με 40€ .
Αποκτήστε από το κατάστημά μας τα πιο κομψά αντρικά κοστούμια !
Αρχική τιμή : 200€ Αξία Ευχής : 40€
Όροι Ευχής
  1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών.
  2. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.
  3. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  4. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
  1. ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ
  2. ΣΑΚΚΑΚΙΑ
  3. ΜΠΟΥΦΑΝ
  4. ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
  5. JEAN
  6. ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ
  7. ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ
  8. ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ
  9. ΜΑΓΙΟ
  10. ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ
  11. ΓΡΑΒΑΤΕΣ
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ 60€
ΣΑΚΚΑΚΙΑ 25€
ΜΠΟΥΦΑΝ 25€
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ 15€
JEAN 10€
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ 15€
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ 15€
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ 15€
ΜΑΓΙΟ 5€
ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ 15€
ΓΡΑΒΑΤΕΣ 10€

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ
Επειδή οι άντρες έχουν λιγότερες καμπύλες, τα σώματά τους μπορεί να διαφέρουν λιγότερο στο καλούπι απ’ ότι των γυναικών. Αλλά η διαφορά υπάρχει, και το να ξέρετε πώς να ντυθείτε σύμφωνα με το σωματότυπό σας καθώς και το τι να αποφύγετε είναι το κλειδί για να βελτιώσετε το προσωπικό σας στυλ.
Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε πάντα όταν ψωνίζετε καινούρια ρούχα είναι ότι η εφαρμογή του ρούχου είναι το πρώτο κριτήριο με το οποίο το επιλέγουμε. Αν ένα ακριβό σακάκι δεν είναι και το πιο κατάλληλο για το σώμα σας, θα φαίνεται άσχημο πάνω σας ανεξάρτητα από την τιμή του. Αντιθέτως, ένα φθηνότερο σακάκι που αναδεικνύει τα προτερήματά σας και κρύβει αυτά που δεν σας αρέσουν πάνω σας, θα δείχνει ότι κοστίζει πολύ περισσότερο απ’ όσο πραγματικά σας κόστισε.
Για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, το MEN 24 σας παραθέτει μερικές συμβουλές για το πως πρέπει να ντυθείτε σύμφωνα με τον σωματότυπό σας, πως να βρείτε τα ρούχα που σας κολακεύουν περισσότερο, και σας αποκαλύπτει τα λάθη που κάνουν οι άντρες ανάλογα με το σωματότυπό τους (και πώς να τα αποφύγετε).
Για σωματώδεις άντρες
Μείνετε μακριά από τις οριζόντιες ρίγες
Αν η περιοχή της κοιλιάς δεν είναι το δυνατό σας σημείο, αποφύγετε κάθε οριζόντια ή διαγώνια ρίγα. Αυτό που πρέπει να φοράτε με περηφάνια είναι τα πουκάμισα και τα παντελόνια με κάθετες ρίγες. Οι κάθετες ρίγες τραβάνε το μάτι προς τα κάτω, επιμηκύνουν τη σιλουέτα σας και την κάνουν να φαίνεται πιο αδύνατη. Τα ριγέ κοστούμια είναι το τέλειο ρούχο για σας, κυρίως αν τα συνδυάσετε με ένα γκοφρέ μαύρο καλό πουκάμισο. Τα ριγέ καλά πουκάμισα θα φαίνονται επίσης υπέροχα αν τα φορέσετε με σκούρα τζιν ή μαύρα παντελόνια. Για καθημερινό ντύσιμο, φορέστε ένα σκούρο ριγέ παντελόνι με λεπτές ρίγες φτιαγμένο από λεπτό ύφασμα.
Αποφύγετε τα σακάκια με διπλό κόψιμο
Τα σκισίματα στο πίσω μέρος του σακακιού σας ονομάζονται «κοψίματα». Όλα τα σακάκια πρέπει να καλύπτουν τα οπίσθιά σας. Ωστόσο, αν έχετε λίγο μεγαλύτερα οπίσθια που σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα, μείνετε μακριά από blazer και σακάκια που έχουν διπλό κόψιμο (αυτά που έχουν δύο σκισίματα στο πίσω μέρος) καθώς αυτό θα τραβήξει την προσοχή στα οπίσθιά σας. Για να καλύψετε μεγαλύτερο μέρος τους, φορέστε σακάκια με μονό ή καθόλου κόψιμο. Αν έχετε ήδη ένα σακάκι με διπλό κόψιμο που λατρεύετε, ένας επαγγελματίας ράφτης μπορεί να ράψει τα σκισίματα με ελάχιστο κόστος.
Αγοράστε ρούχα που να σας εφαρμόζουν καλά
Πολλοί πιστεύουν, λανθασμένα, ότι τα στενά ρούχα θα «σβήσουν» τις ατέλειες και θα σουλουπώσουν τις κοντόχοντρες σιλουέτες. Ο λόγος που αυτός ο τρόπος σκέψης πετυχαίνει με τις γυναίκες είναι γιατί αυτές έχουν τη δυνατότητα να φοράνε εσώρουχα που τις σφίγγουν, κάτι το οποίο κάνει το μπούστο τους κολακευτικό, και επιπλέον τους επιτρέπει να φοράνε πιο στενά ρούχα. Επομένως, το στενά ρούχα απλά θα τραβήξουν την προσοχή στα πλαδαρά σας σημεία, εκτός και αν θέλετε να φορέσετε γυναικεία εσώρουχα (μολονότι θα σας ικετεύαμε να μην το κάνατε).
Με την ίδια σκέψη, άλλοι άντρες με λίγο παραπάνω βάρος πιστεύουν ότι τα φαρδιά ρούχα θα κρύψουν τα φουσκώματα. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Τα πολύ μεγαλύτερα ρούχα θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο μεγαλόσωμοι. Το μυστικό για να δείχνετε πιο λεπτοί είναι να διαλέξετε ρούχα που δεν είναι ούτε πολύ στενά ούτε πολύ φαρδιά. Αυτό σημαίνει ότι όλα σας τα ρούχα πρέπει απλά να ακουμπάνε στο σώμα σας χωρίς όμως να κολλάνε πάνω του.
Να επιλέγετε μονόχρωμα ρούχα
Ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι σε δύο τελείως αντίθετα χρώματα – όπως είναι το μαύρο και το άσπρο—θα σας κόψουν στα δύο. Διαλέξτε ρούχα με το ίδιο ή παρόμοιο χρώμα για να δίνετε μια πιο καθαρή οπτική εντύπωση και να δείχνετε αμέσως 10 κιλά πιο αδύνατοι. Και, φυσικά, προτιμήστε το μαύρο για να φαίνεστε ακόμα πιο αδύνατοι, αλλά προσθέστε και κάποια έγχρωμα αξεσουάρ για να μη δίνετε την εντύπωση ότι πάτε σε κηδεία.
Αποφύγετε τα ζιβάγκο
Αν είστε σωματώδεις, αποφύγετε σε κάθε περίπτωση τα ζιβάγκο και αντί για αυτά επιλέξτε T-shirt με λαιμό σε σχήμα V, μπλούζες με μακριά μανίκια και πουλόβερ. Αυτό το είδος γιακά τραβάει την προσοχή του ματιού προς τα κάτω με αποτέλεσμα η σιλουέτα σας να δείχνει πιο ομοιόμορφη. Επιπλέον, αυτά τα T-shirt δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι ο λαιμός σας είναι πιο μακρύς, κυρίως αν έχετε κοντό λαιμό ή προγούλια.
Διαλέξτε εμπριμέ ρούχα με προσοχή
Αν είστε ογκώδεις, αποφύγετε τα εμπριμέ T-shirt ή τα εμπριμέ καλά πουκάμισα, εκτός αν ζείτε μια μεθυστική περιπέτεια στην Χαβάη. Αυτού του είδους τα ρούχα θα τραβήξουν την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματός σας, που είναι αρκετά κακό αν έχετε μια μεγάλη κοιλιά που θα προτιμούσατε να κρύψετε. Όμως, τα εμπριμέ πουκάμισα δίνουν κάποιο γούστο στην γκαρνταρόμπα σας, γι’ αυτό δεν θα έπρεπε να τα καταριέστε τελείως. Θα δείχνατε πολύ καλύτεροι φορώντας ένα πουκάμισο με ένα σχέδιο, το οποίο καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος του ρούχου.
Φορέστε ζώνη
Μία ζώνη θα σφίξει τη μέση σας και θα σας δείχνει πιο αδύνατους. Απλά προσέξτε να μην είναι πολύ σφιχτή γιατί θα κάνει την κοιλιά σας να προεξέχει.
Για ψηλούς και αδύνατους άντρες
Μην φοράτε κάθετες ρίγες
Καμιά γυναίκα δεν θέλει ένα άντρα που φαίνεται κοκαλιάρης, γι’ αυτό αν είστε ψηλοί και αδύνατοι, επιλέξτε οριζόντιες ρίγες για να σας δείχνουν λίγο πιο γεμάτους. Μία μοναδική, μεγάλη ρίγα στην περιοχή του στήθους μπορεί να σας κολακεύει ιδιαίτερα γιατί θα κάνει τους ώμους σας να φαίνονται πιο φαρδιοί και θα σας δείχνει σε καλύτερη φυσική κατάσταση.
Να αποφεύγετε το μονόχρωμο ντύσιμο
Αν φοράτε ρούχα με το ίδιο χρώμα από την κορυφή ως τα νύχια (κυρίως μαύρο), θα φαίνεστε ακόμα πιο αδύνατοι. Επομένως, εμπλουτίστε την εμφάνισή σας προσθέτοντας διαφορετικά χρώματα στο ντύσιμό σας. Ευτυχώς, το να παίζετε με τα ποικίλα χρώματα μπορεί να γίνει διασκεδαστικό και έτσι σας δίνετε η δυνατότητα να πειραματιστείτε με πολλά διαφορετικά look.
Επιλέξτε εφαρμοστά πουκάμισα
Τα φαρδιά πουκάμισα θα «πλέουν» πάνω σας και θα σας κάνουν να φαίνεστε σαν πανί σε κατάρτι, επομένως, καλύτερα να διαλέξετε κάτι πιο εφαρμοστό. Ενώ πρέπει να αποφύγετε τα κολλητά πουκάμισα γιατί θα τονίζουν το κοκαλιάρικο σώμα σας, ωστόσο επιλέξτε πουκάμισα με λεπτό κόψιμο και «στρώστε» τα έτσι ώστε να δίνετε την εντύπωση ότι έχετε λίγη περισσότερη μάζα.
Αποφύγετε τα παπούτσια με στρογγυλή μύτη
Αν είστε πολύ ψηλοί, τα παπούτσια με στρογγυλή μύτη θα σας κάνουν να δείχνετε δυσανάλογοι. Για να εξισορροπήσετε την διάπλασή σας, προτιμήστε παπούτσια με τετράγωνη μύτη. Όταν πρόκειται για καλά και καθημερινά παπούτσια, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα να βρείτε. Αλλά αν πηγαίνετε γυμναστήριο ή παίζετε κάποιο άθλημα, θα σας είναι πιο δύσκολο. Επομένως, απλά αποφύγετε οτιδήποτε έχει υπερβολικά στρογγυλό σχήμα.
Μείνετε μακριά από τα πολύ στενά τζιν
Η εμφάνιση των ανορεξικών γυναικείων μοντέλων και των ροκάδων της δεκαετίας του ’80 δεν ήταν ποτέ κολακευτική για κάποιον άντρα, επομένως απλά πείτε όχι στα πολύ στενά τζιν. Ένα τζιν σε ευθεία γραμμή ή καμπάνα με μια μακριά εσωτερική ραφή θα σας κολακέψει καλύτερα.
Προτιμήστε τα πιο φωτεινά χρώματα
Τα φωτεινά χρώματα θα σας κάνουν να φαίνεστε λίγο πιο μεγαλόσωμοι, επομένως προτιμήστε άσπρο, μπεζ, ανοιχτό μπλε, ανοιχτό γκρι, και γενικά απαλά χρώματα, τα οποία θα σας δείχνουν οπτικά πιο γεμάτους.
Για κοντούς άντρες
Επιλέξτε παπούτσια με τετράγωνη μύτη
Τα μυτερά παπούτσια μπορούν να φορεθούν από ψηλότερους άντρες που το παντελόνι τους μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του παπουτσιού. Αν όμως είστε πιο κοντοί, τα μακριά παπούτσια ή τα πολύ μεγάλα και χοντρά θα σας κάνουν να φαίνεστε λιγότερο επαγγελματίας και περισσότερο αστείος. Τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη είναι ό,τι καλύτερο για σας.
Να φοράτε παπούτσια με τακούνι
Μολονότι πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε υπερβολικά ογκώδη παπούτσια, πρέπει ωστόσο να αγοράζετε παπούτσια με μεγάλο τακούνι. Οι καλές μπότες είναι μια τέλεια επιλογή για πιο κοντούς άντρες, και υπάρχουν τόσα ωραία μοντέλα διαθέσιμα στις μέρες μας που μπορείτε να τα συνδυάσετε με το οτιδήποτε, από τζιν μέχρι κοστούμι. Για να προσθέσετε στον εαυτό σας ύψος, φορέστε τις μπότες με πιο μακριά παντελόνια που φτάνουν μέχρι το έδαφος για να κρύψετε το τακούνι.
Σκεφτείτε τα αξεσουάρ
Τα έξυπνα αξεσουάρ, όπως ένα ωραίο κολιέ, γραβάτα ή καπέλο τραβάνε την προσοχή των άλλων στο πρόσωπό σας και μειώνει τις πιθανότητες να προσέξουν το ύψος σας. Από όλες τις επιλογές αξεσουάρ που έχετε, ένα καπέλο θα ήταν ίσως η καλύτερη καθώς είναι ένας τέλειος τρόπος για να δώσετε την εντύπωση ότι είστε λίγα εκατοστά ψηλότεροι. Και λέγοντας καπέλο, δεν εννοούμε ένα κολλητό καπελάκι. Δοκιμάστε ένα καπελάκι τζόκεϊ για ένα πιο έντεχνο look.
Να αποφεύγετε ρούχα με μεγάλα σχέδια
Όταν είστε μικρόσωμοι, τα μεγάλα σχέδια σας «εξαφανίζουν». Ένας τρόπος για να κάνετε στην ντουλάπα σας πιο ιδιαίτερη προσθέτοντας σχέδια είναι να επιλέξετε ρούχα με μικρότερα σχεδιάκια, όπως ένα ασπρόμαυρο γραφικό ή μικρά καρρώ. Επομένως, αν είστε λίγο πιο κοντοί, διασκεδάστε εμπλουτίζοντας την γκαρνταρόμπα σας με σχέδια που να ταιριάζουν στο σώμα σας.
Φορέστε χαμηλοκάβαλα παντελόνια
Όταν λέμε χαμηλοκάβαλα εννοούμε αυτά που κάθονται κάτω από τον αφαλό. Όσοι είστε λίγο πιο κοντοί πρέπει να φοράτε όσο πιο χαμηλοκάβαλα παντελόνια μπορείτε να βρείτε γιατί ένα ψηλοκάβαλο θα δίνει την εντύπωση ότι δεν έχετε καθόλου οπίσθια, και θα εξαφανίζει το «μπροστινό σας μέρος». Αντίθετα, ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι θα επιμηκύνει οπτικά τα πόδια σας και δεν θα κάνει την περιοχή του καβάλου και των οπισθίων σας να φαίνεται σακουλιασμένη και άδεια.
Επιλέξτε μια πιο λεπτή γραβάτα
Μια λεπτότερη ή μέτρια γραβάτα δεν θα σας «εξαφανίσει». Πρέπει να αποφεύγετε τις μεγάλες γραβάτες αν είστε κοντοί γιατί, συγκριτικά, το σώμα σας θα φαίνεται δυσανάλογο. Αν είστε πολύ κοντοί, μπορεί να προτιμάτε να ψάξετε γραβάτες που είναι λεπτότερες και πιο κοντές.
Τα ελαττώματα της μόδας
Στη μόδα δεν υπάρχει δημοκρατία. Μέσα στα πλαίσια της μόδας, δεν υπάρχει κάτι που να ταιριάζει σε όλα τα σώματα. Ωστόσο, όλοι μπορούν να την ακολουθήσουν ως κάποιο βαθμό προκειμένου να φαίνονται όσο καλύτεροι γίνεται.
Πρώτον, κάντε το ράφτη σας τον καλύτερό σας φίλο. Ανεξάρτητα από το ύψος και το μέγεθός σας, μόνο ένας έμπειρος ράφτης θα είναι σε θέση να σας διαβεβαιώσει ότι τα ρούχα σας σας κολακεύουν.
Δεύτερον, μάθετε τι σας πηγαίνει και μη γίνεστε θύμα της μόδας.
Είναι καλό να πειραματίζεστε που και που με μοντέρνα κομμάτια, αλλά αν τα δοκιμάσετε στο μαγαζί και δεν σας πηγαίνουν, απλά ξεχάστε τα και επιμείνετε σε ό,τι σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε όμορφα. Ακολουθείστε αυτούς τους κανόνες και θα αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητές σας να ανακηρυχθείτε ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες.


Καβάλας 10 & Αγ.Βαρβάρας, Κορυδαλλός, 18120
Τηλέφωνο: 2104961885

Σχόλια