ScooterSolution-Συνεργείο μοτοσυκλετών

Η επιχείρησή μας, βασίζεται στην πολυετή εμπειρία σε βελτιώσεις και τροποποιήσεις μοτοσυκλετών. Αναπτύσσεται και δραστηριοποιείται στο χώρο των δίτροχων οχημάτων με την δημιουργία, το σχεδιασμό, την κατασκευή και προώθηση νέων ιδεών, προϊόντων, μοναδικών λύσεων. Έχει συνδέσει το όνομά της με το καινοτομικό στοιχείο και προσαρμόζεται στις κύριες ανάγκες σε συνδυασμό με ένα προσφερόμενο σύνολο υπηρεσιών.
Παρέχει ανάπτυξη σε νέες ιδέες , υποστηριζόμενη από επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Διερευνά τις μηχανικές απαιτήσεις στον εγχώριο χώρο καθώς και τις τάσεις που έχει να προτείνει η αγορά. Ο ρόλος της μπορεί να περιγραφεί ως δημιουργικός, συμβουλευτικός, υποστηρικτικός.
Η επίτευξη του στόχου μας καθορίζεται αποκλειστικά από τις σχέσεις που αναπτύσσουμε και την μοναδικότητα των συστημάτων που προωθούμε. Η προσπάθεια μας στηρίζεται στην ποιότητα των προϊόντων, στον προσεγμένο σχεδιασμό, στο αναμενόμενο κοινωνικά και λειτουργικά κόστος και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Η ευχή περιλαμβάνει:
Μεγάλη προσφορά Service
Με 10 Ευρώ (Λάδι - φίλτρο λαδιού και τεχνικό έλεγχο με εργασία σε όλα τα μοντέλα scooter)

30€ για ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ SERVICE σε όλα τα μοντέλα SCOOTER, που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρου λαδιού, μπουζί με αναλυτικό τεχνικό έλεγχο πολλών σημείων.

8€ για ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ σε όλα τα μοντέλα SCOOTER, που περιλαμβάνει από 1 σετ και αναλυτικό τεχνικό έλεγχο φρένων.

30€ για ένα ΙΜΑΝΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ SCOOTER με αναλυτική περιγραφή εργασιών σε όλα τα μοντέλα SCOOTER έως 150cc, που περιλαμβάνει: ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ. Για SCOOTER από 151cc εως 300cc χρέωση είναι 65€ και από 300cc και πάνω η τελική χρέωση είναι 95€

70€ για ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ SERVICE με αναλυτική περιγραφή εργασιών σε όλα τα μοντέλα SCOOTER έως 150cc, που περιλαμβάνει: ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ, ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ - ΑΕΡΟΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ, ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ. Για SCOOTER από 151cc έως 300cc είναι στα 130€ και από 300cc έως 500cc στα 160€.

Όροι ευχής

1.      Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών
2.      Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.
3.      Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
4.      Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.

Εργασίες επισκευής και συντήρισης σε ,Μηχανολογικές, Ηλεκτρολογικές, Ηλεκτρονικής Διάγνωσης, Φανοποιεία/Βαφή, Προέλεγχος ΚΤΕΟ ,Eτήσιο check up
SERVICE
Service προγραμματισμένο
Εconomy Service
Service χωρίςραντεβού
Ανταλακτικά
Αξεσουάρ
ypr
Επίσης παρέχεται όχημα εξυπηρέτησης και οδική βοήθεια δωρεάν

test
testw


Κόνωνος 91, Παγκράτι, 11633
Τηλέφωνο: 210 7663240
Κινητό : 6974132409

Σχόλια