MavridisLift-Aνελκυστήρες


Η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα ξεκίνησε μόλις το 1973 με την ίδρυση της "Αφοί ΜΑΥΡΙΔΗ Ο.Ε." από τους Μιχαήλ, Ιωάννη & Αντώνιο Μαυρίδη με αντικείμενο την εγκατάσταση & συντήρηση ανελκυστήρων. Το 1986 ξεκινά σταδιακά η ένταξη στην εταιρεία της β' γενιάς των αρχικών μετόχων και η εταιρεία μετονομάζεται σε "Μιχ. Μαυρίδης & ΣΙΑ Ο.Ε."
Το 2007 η επιχείρηση αποκτά τη σημερινή της εταιρική μορφή, ενώ παράλληλα διαβλέποντας τις τάσεις της αγοράς, επεκτείνεται ενεργά στην απόσυρση, ανακαίνιση & ανακύκλωση των παλαιών ανελκυστήρων
Έχοντας εξ αρχής ως γνώμωνα την ποιότητα, την τεχνολογική εξέλιξη καθώς και την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πελατών μας, πιστεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. Προς τούτο μεταφέρουμε την έδρα της (στις αρχές του 2012) σε νέο ιδιόκτητο κτήριο 1.000 τ.μ. στο νέο εμπορευματικό κέντρο του Ικονίου στο Πέραμα
Η ΜAVRIDIS LIFT διαθέτει στο δυναμικό της 45 εργαζόμενους και ειδικότερα 2 μηχανολόγους, 4 συνεργεία εγκατάστασης, 4 συνεργεία αποκατάστασης βλαβών,12 συνεργεία συντήρησης και 3 υπάλληλους γραμματείας.

Η ευχή περιλαμβάνει:
Ειδικές προσφορές για τους φίλους του MagicLamp
Όροι ευχής
  1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών
  2. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για την πραγματοποίηση της Ευχής.
  3. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  4. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
  5. Η Ευχή έχει ισχύ για ένα μήνα.
Σε μας θα βρείτε
Ανελκυστήρες προσώπων
Ανελκυστήρες φορτίωνΑνελκυστήρες αυτοκινήτωνΕιδικές κατασκευές
Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση 365 μέρες το χρόνο εντός Αττικής, σύμφωνα με το εξής ωράριο : Δευτέρα  - Παρασκευή  : 07:00  -  20:00 , Σάββατο - Κυριακή: 08:00 - 20:00  ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για 24ωρη  εξυπηρέτηση
Παρέχουμε  Εγκατάσταση, Συντήρηση και Επισκευή - Ανακατασκευή
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Από τότε που ο άνθρωπος άρχισε να ζει σε ψηλά κτίρια αντιμετώπισε το πρόβλημα της κάθετης διακίνησης ανθρώπων και φορτίων.
Αρχαιολογικές ανασκαφές έδειξαν ότι από την εποχή της Αρχαίας Ρώμης, οι άνθρωποι ανυψώνονταν πάνω σε πλατφόρμες, δεμένες με σχοινιά, που τραβούσαν οι δούλοι αιχμάλωτοι των Ρωμαίων.
Στο Θιβέτ και στα δικά μας Μετέωρα, άνθρωποι ή εμπορεύματα ανυψώνονταν, μέσα σε καλάθια, σε μεγάλα ύψη. Τα πρωτόγονα αυτά μέσα κατακόρυφης μεταφοράς είχαν πολύ σημαντικό μειονέκτημα ότι αν έσπαγε το σχοινί οι διακινούμενοι έπεφταν χωρίς πιθανότητα σωτηρίας.
Λέγεται ότι επισκέπτης των Μετεώρων, ρώτησε ένα καλόγερο:
- Πόσο συχνά γίνεται αλλαγή στο σχοινί ανύψωσης του καλαθιού;
- Μα φυσικά κάθε φορά που σπάζει.
Η ιστορία του σύγχρονου ανελκυστήρα αρχίζει με την εφαρμογή της ασφαλιστικής διάταξης αρπάγης, που αποκλείει την περίπτωση ελεύθερης πτώσης του θαλαμίσκου.
Το 1852, στην Αμερική, ο Ε.G.OTIS μπρος στα έντρομα μάτια των παρατηρητών, έκοψε τα σχοινιά της πλατφόρμας πάνω στην οποία στεκόταν. Η πλατφόρμα άρχισε να πέφτει και ξαφνικά σταμάτησε ακαριαία. Είχε λειτουργήσει η συσκευή αρπάγης. Από τότε η τεχνολογία στον τομέα των ανελκυστήρων έκανε τεράστια άλματα.
Το 1857 εγκαθίσταται στη Ν. Υόρκη ο πρώτος ανελκυστήρας για χρήση από το κοινό. Εκινείτο με ατμομηχανή, που έκαιγε κάρβουνο.
Το 1870 λειτούργησαν στη Ν. Υόρκη οι πρώτοι υδραυλικοί ανελκυστήρες.
Το 1889 στο κτίριο DEMAREST της Ν. Υόρκης λειτούργησε ο πρώτος ηλεκτρικός ανελκυστήρας.
Το 1894 στη Ν. Υόρκη λειτούργησε ο πρώτος ανελκυστήρας με κουμπιά κλήσης και χωρίς οδηγό.
Το 1900 παρουσιάστηκε η πρώτη κυλιόμενη κλίμακα στη Διεθνή Έκθεση των Παρισίων.
Το 1903 λειτούργησε ο πρώτος ανελκυστήρας με τροχαλία τριβής (όχι τύμπανο) και αντίβαρο, δηλαδή σε μια μορφή όπως περίπου τον ξέρουμε σήμερα.


Ειρήνης 53, Κερατσίνι, 18758
Τηλέφωνο: 210 4314610
Fax: 210 4014875
 
http://www.magiclamp.gr/categories?pid=1&sid=738:MavridisLift

Σχόλια