Master Key-Πόρτες/Παράθυρα/Κλειδαριές


                                               "Express Κλειδαράς"

Στο χώρο της ασφάλειας και στο χώρο των κλειθροποιών, είμαστε από το 1981 προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στο καταναλωτή, εξασφαλίζοντας του εχεμύθεια, ασφάλεια, εμπιστοσύνη.
Έχουμε πιστοποιημένους τεχνίτες.  Ελεγχόμαστε από την Γενική Ασφάλεια με συγκεκριμένο αριθμό αδείας. Ανήκουμε στο σωματείο αναγνωρισμένων επαγγελματιών κλειθροποιών και στο πανευρωπαϊκό, European Locksmith Federation. Συμμετέχουμε σε τεχνικά σεμινάρια και ενημερωτικά για καινούρια συστήματα ασφάλειας.
Ανοίγουμε και επισκευάζουμε όλων των ειδών τις κλειδαριές, αυτοκινήτων, σπιτιών, χρηματοκιβωτίων, θωρακισμένων πόρτων,  κ.λ.π. Κατασκευάζουμε master keys για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πλοία



Η Ευχή περιλαμβάνει : 10% Έκπτωση σε επισκευαζόμενα κλειδιά immobilizer
που έχουν φθαρεί, καταστραφεί και αλλοιωθεί  με τη πάροδο του χρόνου.

Όροι Ευχής
  1. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό Ευχών.
  2. Απαιτείται πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία   για την πραγματοποίηση της Ευχής.
  3. Η Ευχή δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της επιχείρησης.
  4. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της Ευχής σε εκτυπωμένη μορφή.
  5. Η Ευχή έχει ισχύ για ένα μήνα.


Αναπαραγωγή Κλειδιών
ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΙΔΙΑ
ΑΠΛΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ,ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΒΟΥΛΑΣ ,) ΚΑΜΑΡΟΠΟΡΤΑΣ -ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ, ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ -ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ
Στο κατάστημά μας, θα μπορέσετε να βγάλετε αντίγραφο του κλειδιού του αυτοκινήτου σας καθώς έχουμε εξειδικευμένα μηχανήματα για την αντιγραφή των Immobilzer όλων των τύπων αυτοκινήτων.
Επίσης αν χάσετε τελείως τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας, κατασκευάζουμε καινούρια και προγραμματίζουμε το immobilizer στις καλύτερες τιμές και το συντομότερο δυνατό .
Κλειδαριές Ασφαλείας
Τώρα νέου τύπου κλειδαριές, με εσωτερικό καταπέλτη, που σε περίπτωση διάρρηξης μπλοκάρει τη κλειδαριά, με  αφαλό υπερασφαλείας  και ειδικό προφυλακτικό  defender ατσάλινο για προστασία του αφαλού και ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια .
Αντικαθιστά όλους τους τύπους παλαιών κλειδαριών με μεγάλο κλειδί.
Χρηματοκιβώτια
Διαθέτουμε χρηματοκιβώτια σε διάφορες διαστάσεις και σύστημα κλειδώματος με κλειδί, με συνδυασμό ή με κλειδί και συνδυασμό καθώς και πυράντοχα χρηματοκιβώτια ,
Ρωτήστε μας για τον τύπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Γραμματοκιβώτια
Όλα τα προϊόντα της VIOMETAL χαρακτηρίζονται από το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού , λειτουργικότητας και ποιότητας , η οποία είναι σύμφωνη με τα υψηλότερα στάνταρ της Ε.Ε. Σε όλα τα είδη υπάρχουν κλειδιά και κλειδαριές  παρακαταθήκη.
Κλειδαράς
  1. Έμπειρος τεχνικός θα σας εξυπηρετήσει
  2. Άνοιγμα κλειδαριών, οικιών – γραφείων – καταστημάτων
  3. Άνοιγμα κλειδαριών αυτοκινήτων
  4. Άνοιγμα χρηματοκιβωτίων
  5. Τοποθετήσεις κλειδαριών και κυλίνδρων
  6. Τοποθετήσεις μηχανισμών κλεισίματος θυρών (σούστες)
  7. Τοποθέτηση χρηματοκιβωτίων
  8. Κοπή κλειδιών.
  9. Επισκευές κλειδαριών
  10. Κατασκευή ειδικών κλειδιών με συνδυασμό
Συναγερμοί
Τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη να προστατεύσουμε την περιουσία μας και γενικά το χώρο μας από τους διαρρήκτες που καιροφυλακτούν. Αρκεί να λείψει κανείς λίγο χρόνο από το σπίτι του και να πέσει θύμα διάρρηξης. Η αθρόα είσοδος στη χώρα μας αλλοδαπών, η έλλειψη εργασίας και η άσχημη οικονομική κατάσταση οδηγούν πολλούς στην εύκολη λύση της κλοπής.
Οι διαρρήκτες λοιπόν γίνονται ολοένα πιο επιθετικοί και πιο επινοητικοί και είναι απολύτως αναγκαίο, για να αντιμετωπισθούν, να χρησιμοποιηθεί ένα σωστό σύστημα ασφαλείας, το οποίο εκτός του ότι πρέπει να πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας πρέπει να μελετηθεί και να εγκατασταθεί σωστά από σωστούς και εκπαιδευμένους τεχνικούς και όχι από τον πρώτο τυχόντα.
Έχοντας λοιπόν μια γενική εικόνα ενός συστήματος συναγερμού και με την ενημέρωση που θα ας γίνει από τον εγκαταστάτη μας, μπορείτε να βρείτε την καλύτερη και ασφαλέστερη λύση για την περίπτωση και τις ανάγκες του χώρου σας.
Immobilizer
Αντιγράφουμε κλειδιά με immobilizer για όλα τα αυτοκίνητα

  1. ACURA | AUDI
  2. CADILAC | CHRYSLER
  3. CITROEN | DODGE
  4. EAGLE | FIAT
  5. FORD | FORD USA
  6. GM BRASIL | HOLDEN
  7. HONDA | HONDA USA
  8. HYUNDAI | JAGUAR
  9. JEEP | KIA
  10. LINCOLN | MAZDA
  11. MERCURY | MITSUBISHI
  12. MITSUBISHI AUSTR. | MITSUBISHI USA
  13. NISSAN | NISSAN JAPAN
  14. NISSAN USA | OPEL VAUXHALL
  15. PEUGEOT | RENAULT
  16. SEAT | SKODA
  17. VW | VW BRAZIL

Επίσης αν τα χάσατε τελείως πάλι εμείς σας εξυπηρετούμε στις καλύτερες τιμές και το συντομότερο δυνατό .

Οδηγίες για την ασφάλεια σας

Άμεση Αντικατάσταση των παλαιών Κλειδαριών Θωρακισμένων Πορτών
Όσοι έχετε κλειδαριές παλαιού τύπου στην πόρτα ασφαλείας σας,  δηλαδή με μεγάλο κλειδί , αντικαταστήστε τες  άμεσα  γιατί κυκλοφοράει στην πιάτσα των  διαρρηκτών εργαλείο που τις ξεκλειδώνει   χωρίς ίχνος παραβίασης και σε μηδέν χρόνο .
Τοποθετήστε  κλειδαριά νέας τεχνολογίας με  αφαλό υπέρ ασφαλείας και μικρό κλειδί,  σύστημα μπλοκαρίσματος ( καταπέλτης ),  ώστε αν παραβιαστεί να μπλοκάρει αυτόματα και με ειδικό προστατευτικό ατσάλινο defender  για έξτρα προστασία του αφαλού και της κλειδαριάς.
Ασφαλίστε τις αποθήκες σας
Ασφαλίστε τις αποθήκες σας με γωνιές και λουκέτο και ένα ασφαλείας αφαλό γιατί τώρα οι διαρρήκτες ανοίγουν και τις αποθήκες για να κλέψουν  λεφτά που πιθανών μερικοί να κρύβουν εκεί  η  και ακόμα λάδια, παπούτσια, αλλά και ότι θεωρούν αυτοί χρήσιμο για εκείνους .Και βέβαια το καλύτερο και ποιο ασφαλές είναι να  μην βάζετε πράγματα άξιας στις αποθήκες σας.
Νέα Μόδα
Νέα μόδα τώρα να κλέβουν τα πόμολα από τις εισόδους των πολυκατοικιών αλλά και των διαμερισμάτων από την έξω πλευρά αλλά και τα ματάκια.
Ο λόγος προφανώς είναι για να πουληθούν για μπρούτζο, αλουμίνιο ή και σίδερα.


Αρτάκης 12, Νέα Σμύρνη,
Τηλέφωνο: 210 9766666
Fax: 210 9700205
 

Σχόλια